Rond de Noordzee gemist? | Gids.tv

Rond de Noordzee gemist?
Rond de Noordzee

NPO 2
maandag 12 augustus 19:30 uur

Uitzending van Rond de Noordzee gemist?

Rond de Noordzee Belgische reportagereeks met Arnout Hauben. Seizoen 1 - Aflevering 6 van 10 - Naar het land van de Vikingen. Enkele vissers nemen Arnout mee van Shetland naar Noorwegen, het land van de Vikingen. Na een woelige zeereis bereikt Arnout de Sognefjord, die het Noordzeewater 200 kilometer landinwaarts brengt. Hij komt terecht in een dorp waar de mensen nog als échte Vikingen leven.
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Rond de Noordzee
Herhaling

Uitzending van Rond de Noordzee gemist? Belgische reportagereeks met Arnout Hauben. Seizoen 1 - Aflevering 6 van 10 - Naar het land van de Vikingen.

Enkele vissers nemen Arnout mee van Shetland naar Noorwegen, het land van de Vikingen. Na een woelige zeereis bereikt Arnout de Sognefjord, die het Noordzeewater 200 kilometer landinwaarts brengt. Hij komt terecht in een dorp waar de mensen nog als échte Vikingen leven. Bekijk deze aflevering van Rond de Noordzee hier terug.

Tags: noorwegen, noordzee, sögnefjord, vikingen, kilometer, vissers, aflevering 6, seizoen

Rond de Noordzee NIEUWS & VIDEOS

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.