RTL Woonmagazine gemist? | Gids.tv

RTL Woonmagazine gemist?
RTL Woonmagazine

RTL 4
zondag 11 augustus 18:07 uur

Uitzending van RTL Woonmagazine gemist?

RTL Woonmagazine Woonprogramma met de laatste woontrends en tips over hoe je een huis kunt restylen. Seizoen 14 - Aflevering 6. Landelijk wonen kent vele gezichten. Ontwerper Michiel de Zeeuw gaat aan de slag in een oude stolpboerderij om de inrichting van Roos en Vincent up-to-date te krijgen. Verder bekijken we een interieur dat juist de sobere kant van landelijk wonen laat zien.
Uitzending :
Bekijk de uitzending van RTL Woonmagazine

Uitzending van RTL Woonmagazine gemist? Woonprogramma met de laatste woontrends en tips over hoe je een huis kunt restylen. Seizoen 14 - Aflevering 6.

Landelijk wonen kent vele gezichten. Ontwerper Michiel de Zeeuw gaat aan de slag in een oude stolpboerderij om de inrichting van Roos en Vincent up-to-date te krijgen. Verder bekijken we een interieur dat juist de sobere kant van landelijk wonen laat zien. Bekijk deze aflevering van RTL Woonmagazine hier terug.

Tags: woonmagazine, roos, landelijk, ontwerper, inrichting, date, rtl, michiel de zeeuw, tips, interieur, aflevering 6, seizoen 14, seizoen

RTL Woonmagazine NIEUWS & VIDEOS


ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.