RTL Woonmagazine gemist? | Gids.tv

RTL Woonmagazine gemist?
RTL Woonmagazine

RTL 4
zondag 1 december 18:05 uur

Uitzending van RTL Woonmagazine gemist?

RTL Woonmagazine Woonmagazine met de laatste woontrends en tips voor het restylen van huizen. Seizoen 13 - Aflevering 7. Het deskundige team bestaat uit: Osiris Hertman, Jan en Monique des Bouvrie, Remy Meijers, James van der Velden, Marcel Wolterinck en het ontwerpersduo Stock Interiors. Wekelijks trekken de woonexperts door het hele land om mensen bij te staan die problemen ondervinden met het inrichten van hun woning. Zij creëren eenheid, geven advies en zorgen voor spectaculaire metamorfoses.
Uitzending :
Bekijk de uitzending van RTL Woonmagazine

Uitzending van RTL Woonmagazine gemist? Woonmagazine met de laatste woontrends en tips voor het restylen van huizen. Seizoen 13 - Aflevering 7.

Het deskundige team bestaat uit: Osiris Hertman, Jan en Monique des Bouvrie, Remy Meijers, James van der Velden, Marcel Wolterinck en het ontwerpersduo Stock Interiors. Wekelijks trekken de woonexperts door het hele land om mensen bij te staan die problemen ondervinden met het inrichten van hun woning. Zij creëren eenheid, geven advies en zorgen voor spectaculaire metamorfoses. Bekijk deze aflevering van RTL Woonmagazine hier terug.

Tags: advies, woonmagazine, deskundige, eenheid, stock, rtl, monique des bouvrie, team, meijers, woning, tips, aflevering 7, seizoen

RTL Woonmagazine NIEUWS & VIDEOS


ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV