RTL Woonmagazine gemist? | Gids.tv

RTL Woonmagazine gemist?
RTL Woonmagazine

RTL 4
2019-12-01 18:05:00

Uitzending van RTL Woonmagazine gemist?

RTL Woonmagazine Seizoen 9 - Aflevering 7 Woonprogramma waarin presentatrice Froukje de Both, interieurarchitect Michiel de Zeeuw en de diverse eigentijdse topontwerpers de laatste woontrends tonen en tips geven hoe je een huis kunt restylen. Het deskundige team bestaat uit: Osiris Hertman, Jan en Monique des Bouvrie, Remy Meijers, James van der Velden, Marcel Wolterinck en het ontwerpersduo Stock Interiors. Wekelijks trekken de woonexperts door het hele land om mensen bij te staan die problemen ondervinden met het inrichten van hun woning. Zij creëren eenheid, geven advies en zorgen voor spectaculaire metamorfoses.
Uitzending :
RTL Woonmagazine

Uitzending van RTL Woonmagazine gemist? Woonmagazine met de laatste woontrends en tips voor het restylen van huizen. Seizoen 13 - Aflevering 7.

Het deskundige team bestaat uit: Osiris Hertman, Jan en Monique des Bouvrie, Remy Meijers, James van der Velden, Marcel Wolterinck en het ontwerpersduo Stock Interiors. Wekelijks trekken de woonexperts door het hele land om mensen bij te staan die problemen ondervinden met het inrichten van hun woning. Zij creëren eenheid, geven advies en zorgen voor spectaculaire metamorfoses. Bekijk deze aflevering van RTL Woonmagazine hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van RTL Woonmagazine

RTL Woonmagazine TV-Nieuws

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen