Terug: Salvage Hunters gemist? | Gids.tv

Terug: Salvage Hunters gemist?
Amusement

Discovery
2021-05-20 20:30:00
Tip

Uitzending van Salvage Hunters gemist? In een nieuw seizoen van Salvage Hunters gaat de fanatieke antiekhandelaar Drew Pritchard weer op jacht naar de meest opmerkelijke items in Groot-Brittannië, zodat hij die kan opknappen en doorverkopen vanuit zijn antiekwinkel of online shop. Elke donderdag om 20:30 uur op Discovery.

Meubelstukken
Drew Pritchard begint zijn zoektocht in Noord-Ierland waar hij een van de grootste antiekhallen van het land bezoekt. Hij is vooral geïnteresseerd in Ierse meubelstukken uit de 18e eeuw en laat zijn professionele oog al snel vallen op een klassieke commode uit 1740.

Kermisfamilie
Bijzonder is ook zijn bezoek aan de een Ierse kermisfamilie die al meer dan 150 jaar in het vak zit en nog talloze oude artikelen heeft die ze wel van de hand willen doen, zoals handbeschilderde tekstborden waar Drew helemaal lyrisch over is.

Ongeopend
Op het terrein staat zelfs een oude container die al veertig jaar ongeopend is. Als de eigenaar de verroeste deuren openbreekt weet Drew niet wat hij ziet. Maar kan hij het ook kopen?

Bekijk deze aflevering van Salvage Hunters hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Salvage Hunters

Salvage Hunters TV-Nieuws

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier