Live: sc Heerenveen - Sparta (Eredivisie) gemist? | Gids.tv

Live: sc Heerenveen - Sparta (Eredivisie) gemist?
Sport, Sports, Football, Sporting Events

ESPN 2
2022-08-05 20:00:00
Tip, Sport

Uitzending van sc Heerenveen - Sparta Rotterdam gemist? De Eredivisie gaat dit weekend weer van start. In de eerste speelronde staat de wedstrijd tussen sc Heerenveen en Sparta uit Rotterdam op het programma. De wedstrijd start om 20.00 uur op ESPN 2, ook in het schakelprogramma op ESPN zijn hoogtepunten te zien.

Friesland
De openingswedstrijd is dus dit jaar in Heerenveen. De Friezen versterkte zich in deze met nieuwe doelman Andries Noppert (komt over van Go Ahead Eagles) en haalde Mats Köhlert op bij degradant Willem II. Verder wordt ook Sydney van Hooijdonk nog een jaar gehuurd. Tegenstander Sparta verraste vorig jaar en hoopt dat met nieuwe coach Maurice Steijn dit seizoen weer te doen.

Eredivisie
Natuurlijk gaan beide ploegen niet bovenin meedoen. Dat zal voornamelijk de traditionele top-3 (Ajax, PSV en Feyenoord) zijn. Uiteraard spelen die ploegen ook dit weekend: Ajax start tegen Fortuna Sittard (zaterdag, 16.30 uur), PSV tegen promovendus FC Emmen (zaterdag, 20.00 uur) en Feyenoord in Arnhem tegen Vitesse (zondag, 14.30 uur).

Bekijk deze aflevering van sc Heerenveen - Sparta Rotterdam hier terug.