Nieuw: Secret Life of the Zoo seizoen 2 gemist? | Gids.tv

Nieuw: Secret Life of the Zoo seizoen 2 gemist?
Secret Life of the Zoo

SBS 6
dinsdag 13 augustus 21:25 uur

Uitzending van The Secret Life of the Zoo gemist?

Secret Life of the Zoo Vanaf vanavond is het tweede seizoen van het realityprogramma over het leven achter de schermen van Chester Zoo te zien op SBS6. Elke dinsdag om 21:30 uur. Zebra'sFlorence en Nadine, twee van de Grévyzebra's in Chester Zoo, staan op het punt te bevallen. Veel andere dieren hebben het echter moeilijker om zich voort te planten, zoals Iblis de Aziatische leeuw. StressOndertussen heeft Magnum het wrattenzwijn zijn twee oudste biggen, Dobby en Neville, niet meer in de hand. De situatie is zo stressvol dat hij er zijn haar van verliest. Secret Life Of The Zoo: Chimpansee Rosie bekogelt dierenarts Bekijk deze video » Secret Life Of The Zoo: Honingbeer zoekt verstopt eten Bekijk deze video »
Uitzending :
Bekijk de uitzending van The Secret Life of the Zoo
Tip

Uitzending van Secret Life of the Zoo gemist? Vanaf vanavond is het tweede seizoen van het realityprogramma over het leven achter de schermen van Chester Zoo te zien op SBS6. Elke dinsdag om 21:30 uur.

Zebra's
Florence en Nadine, twee van de Grévyzebra's in Chester Zoo, staan op het punt te bevallen. Veel andere dieren hebben het echter moeilijker om zich voort te planten, zoals Iblis de Aziatische leeuw.

Stress
Ondertussen heeft Magnum het wrattenzwijn zijn twee oudste biggen, Dobby en Neville, niet meer in de hand. De situatie is zo stressvol dat hij er zijn haar van verliest.

Bekijk deze aflevering van Secret Life of the Zoo hier terug.

Tags: dieren, leeuw, planten, bevallen, zebra, biggen, florence, achter de schermen, sbs6, chester, schermen, magnum, voort, zoo, stress, life, aflevering 1, seizoen 2, realityprogramma, seizoen

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.