Seven Worlds, One Planet: Europa gemist? | Gids.tv

Seven Worlds, One Planet: Europa gemist?
Seven Worlds, One Planet

NPO 1
2020-02-12 20:35:00

Uitzending van Seven Worlds, One Planet gemist?

Seven Worlds, One Planet over Europa gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze aflevering van de natuurdocumentairereeks 'Seven Worlds, One Planet' wordt het dierenrijk in het dichtbevolkte Europa onder de loep genomen. OntvoeringenIn ons werelddeel leven de meest verrassende dieren in kleine stukjes wildernis. Boven Gibraltar bestaat het leven van de enige Europese primaat uit ontvoeringen en veel drama, en op de kerkhoven in Wenen vechten Europese hamsters met elkaar. LynxDe Italiaanse bergdorpjes zijn 's nachts het jachtgebied van zeldzame wolvensoorten en in de Spaanse bossen ligt de lynx op de loer. GetransformeerdDiep in de Sloveense grotten leven grotsalamanders die wel meer dan 100 jaar oud kunnen worden. Aan de oppervlakte is het continent ondertussen dan weer zo getransformeerd dat het amper nog herkenbaar is. Trailer natuurserie Seven Worlds One Planet Bekijk deze video »
Uitzending :
Seven Worlds, One Planet
Tip

Uitzending van Seven Worlds, One Planet gemist? In deze aflevering van de natuurdocumentairereeks 'Seven Worlds, One Planet' wordt het dierenrijk in het dichtbevolkte Europa onder de loep genomen.

Ontvoeringen
In ons werelddeel leven de meest verrassende dieren in kleine stukjes wildernis. Boven Gibraltar bestaat het leven van de enige Europese primaat uit ontvoeringen en veel drama, en op de kerkhoven in Wenen vechten Europese hamsters met elkaar.

Lynx
De Italiaanse bergdorpjes zijn 's nachts het jachtgebied van zeldzame wolvensoorten en in de Spaanse bossen ligt de lynx op de loer.

Getransformeerd
Diep in de Sloveense grotten leven grotsalamanders die wel meer dan 100 jaar oud kunnen worden. Aan de oppervlakte is het continent ondertussen dan weer zo getransformeerd dat het amper nog herkenbaar is.

Bekijk deze aflevering van Seven Worlds, One Planet hier terug.

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier