Shetland: start seizoen 3 gemist? | Gids.tv

Shetland: start seizoen 3 gemist?
Shetland

NPO 2
2020-01-31 22:25:00

Uitzending van Shetland gemist?

Shetland seizoen 3 aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vanavond is het derde seizoen van de Britse misdaadserie Shetland te zien op NPO 2. De komende weken elke vrijdag rond 22:25 uur. SpoorloosEen passagier op de ferry van Aberdeen naar Shetland is getuige van een slaande ruzie tussen twee mannen, waarvan er een vervolgens spoorloos verdwijnt. PillenIn Shetland wordt een jongen het ziekenhuis binnengebracht nadat hij pillen opat die hij voor snoepjes aanzag. Deze twee zaken lijken met elkaar verbonden te zijn wanneer inspecteur Jimmy Perez op het strand een aangespoelde rugzak met zowel een kaartje van de ferry als meer van de pillen aantreft. LijkWanneer er een lijk wordt aangetroffen en een gemaskerde man de rugzak van Perez tracht af te nemen, begint die een onderzoek. Bekijk de trailer van het derde seizoen van Hollands Hoop Bekijk deze video » Trailer Netflix-film Spenser Confidential met Mark Wahlberg Bekijk deze video »
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Shetland
Tip, Serie

Uitzending van Shetland gemist? Vanaf vanavond is het derde seizoen van de Britse misdaadserie Shetland te zien op NPO 2. De komende weken elke vrijdag rond 22:25 uur.

Spoorloos
Een passagier op de ferry van Aberdeen naar Shetland is getuige van een slaande ruzie tussen twee mannen, waarvan er een vervolgens spoorloos verdwijnt.

Pillen
In Shetland wordt een jongen het ziekenhuis binnengebracht nadat hij pillen opat die hij voor snoepjes aanzag. Deze twee zaken lijken met elkaar verbonden te zijn wanneer inspecteur Jimmy Perez op het strand een aangespoelde rugzak met zowel een kaartje van de ferry als meer van de pillen aantreft.

Lijk
Wanneer er een lijk wordt aangetroffen en een gemaskerde man de rugzak van Perez tracht af te nemen, begint die een onderzoek.

Bekijk deze aflevering van Shetland hier terug.