Start: sMothered gemist? | Gids.tv

Start: sMothered gemist?
sMothered

TLC
zaterdag 13 juli 21:00 uur
Tip

Uitzending van sMothered gemist? Moeders en dochters die elkaars beste vriendinnen zijn, is op zich niet zo opmerkelijk en gebeurt wel vaker. Maar soms gaan ze zo ver dat ze nagenoeg onafscheidelijk zijn en zelfs op elkaar lijken.

Overeenkomsten
Dat is te zien in het programma sMothered, waarin steeds een moeder en dochter centraal staan die wel erg veel overeenkomsten hebben. De afleveringen zijn elke zaterdag om 21:00 uur te zien op TLC.

Bekijk op welk kanaal TLC bij jouw tv-aanbieder te vinden is op gids.tv/4310/kanaal-tlc.

Tweeling
Een van de verhalen is dat van de 59-jarige moeder Dawn en haar 28-jarige dochter Cher, die zo erg op elkaar lijken dat mensen weleens denken dat ze een tweeling zijn. Dawn doet er dan ook alles aan om er jong uit te blijven zien (inclusief botox) en ze dragen vaak dezelfde kleding.

Connectie
Ze voelen ook een vorm van connectie die lijkt op die van tweelingen, waarbij ze vaak dezelfde dingen leuk vinden. Bekijk deze aflevering van sMothered hier terug.

Tags: opmerkelijk, tweeling, kleding, tweelingen, dochters, dochter, botox, relaties, tlc, start, cher ., band, moeder, aflevering 1, vriendinnen

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.