Spoorloos: 40 jaar durende zoektocht ten einde gemist? | Gids.tv

Spoorloos: 40 jaar durende zoektocht ten einde gemist?
Spoorloos

NPO 1
maandag 9 september 21:15 uur

Uitzending van Spoorloos gemist?

Spoorloos met 40 jaar durende zoektocht gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze aflevering van Spoorloos komt een 40 jaar durende zoektocht ten einde. - Mara Mara werd geboren in Zuid-Korea en heeft tot haar achtste op verschillende plaatsen gewoond. Vlak voordat ze geadopteerd werd, gaf haar vader haar een rood tasje en zei dat ze 'm goed moest bewaren, omdat er een adres in stond. - Hoe is het nu met Rick? In 2016 doet Rick een oproep in Spoorloos: hij zoekt zijn biologische vader. Tot zijn 8e weet hij niet beter dan dat de tweede man van zijn moeder, Karel, zijn vader is. Als hij te horen krijgt dat dit niet het geval is, begint een jarenlange zoektocht. Eerst praat Rick zelf met moeder (die zegt het niet te weten), familieleden, buren en kennissen. Later opent hij een Facebookpagina en staat hij met een artikel in het Parool. Dit alles zonder resultaat. In 2016 doet Rick een oproep in Spoorloos. Helaas is dit in eerste instantie zonder succes en als een jaar later zijn moeder overlijdt, lijkt zijn laatste kans op het krijgen van een naam verkeken. Tot DNA hem uiteindelijk op het juiste spoor zet... richting Scandinavië. John van den Heuvel in Zomergasten: "Tot mijn 15e dacht ik dat mijn stiefvader mijn biologische vader was" Bekijk deze video » Nederlander (30) spoorloos na val in Italiaans meer Bekijk deze video » Vermiste Arjan Kamphuis koos aarschijnlijk zelf voor verdwijning: 'Uitgewerkt plan' Bekijk deze video »
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Spoorloos
Tip

Uitzending van Spoorloos gemist? In deze aflevering van Spoorloos komt een 40 jaar durende zoektocht ten einde.

- Mara

Mara werd geboren in Zuid-Korea en heeft tot haar achtste op verschillende plaatsen gewoond. Vlak voordat ze geadopteerd werd, gaf haar vader haar een rood tasje en zei dat ze 'm goed moest bewaren, omdat er een adres in stond.

- Hoe is het nu met Rick?

In 2016 doet Rick een oproep in Spoorloos: hij zoekt zijn biologische vader. Tot zijn 8e weet hij niet beter dan dat de tweede man van zijn moeder, Karel, zijn vader is. Als hij te horen krijgt dat dit niet het geval is, begint een jarenlange zoektocht.

Eerst praat Rick zelf met moeder (die zegt het niet te weten), familieleden, buren en kennissen. Later opent hij een Facebookpagina en staat hij met een artikel in het Parool. Dit alles zonder resultaat. In 2016 doet Rick een oproep in Spoorloos. Helaas is dit in eerste instantie zonder succes en als een jaar later zijn moeder overlijdt, lijkt zijn laatste kans op het krijgen van een naam verkeken. Tot DNA hem uiteindelijk op het juiste spoor zet... richting Scandinavië.

Bekijk deze aflevering van Spoorloos hier terug.

Tags: zuid-korea, oproep, korea, zoektocht, buren, spoorloos, dna, rood, 40 jaar, familieleden, facebookpagina, spoor, moeder, vader, oog, hoe is het nu met..?, naam, karel, aflevering 12

Spoorloos NIEUWS & VIDEOS