Spoorloos gemist? | Gids.tv

Spoorloos gemist?
Spoorloos

NPO 1
2019-09-16 21:15:00

Uitzending van Spoorloos gemist?

Spoorloos Realityreeks over bloedverwanten die elkaar uit het oog zijn verloren. - Aflevering 13 van 24 - Verdwenen uit Roemenië; waar is Somna's moeder?. Somna wordt 22 jaar geleden geboren in Roemenië. Ze wordt direct door haar moeder afgestaan en ruim twee jaar later geadopteerd. Als jonge puber is ze dusdanig onhandelbaar dat ze uit huis geplaatst wordt. Inmiddels gaat het goed met haar en hoopt ze dat haar grote wens, haar biologische moeder ontmoeten, in vervulling kan gaan. Shira is geboren in Thailand en is drie jaar geleden voor het eerst terug geweest naar haar geboorteland. Sindsdien is ze heel nieuwsgierig naar haar achtergrond en hoe het haar familie vergaat in Thailand.
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Spoorloos

Uitzending van Spoorloos gemist? Realityreeks over bloedverwanten die elkaar uit het oog zijn verloren. - Aflevering 13 van 24 - Verdwenen uit Roemenië; waar is Somna's moeder?.

Somna wordt 22 jaar geleden geboren in Roemenië. Ze wordt direct door haar moeder afgestaan en ruim twee jaar later geadopteerd. Als jonge puber is ze dusdanig onhandelbaar dat ze uit huis geplaatst wordt. Inmiddels gaat het goed met haar en hoopt ze dat haar grote wens, haar biologische moeder ontmoeten, in vervulling kan gaan. Shira is geboren in Thailand en is drie jaar geleden voor het eerst terug geweest naar haar geboorteland. Sindsdien is ze heel nieuwsgierig naar haar achtergrond en hoe het haar familie vergaat in Thailand. Bekijk deze aflevering van Spoorloos hier terug.


Spoorloos video's


Spoorloos TV-Nieuws