Stand van Nederland: Generatie Next gemist? | Gids.tv

Stand van Nederland: Generatie Next gemist?
Nieuws, Informatief, Onderzoeksjournalistiek

NPO 2
2021-11-25 22:10:00

Uitzending van Stand van Nederland: Generatie Next gemist?

Stand van Nederland: Generatie Next Seizoen 5 - Aflevering 32 van 35 - Wat koop ik nog voor een euro? - WNL Elen Demir ziet de kosten voor haar primaire behoeften eten, brandstof en energie stijgen. De nieuwe generatie is gewend geraakt aan welvaart, maar is die nog wel te behouden met een pandemie, schaarste en oplopende inflatie? Elen onderzoekt waarom haar goederen duurder worden en komt al snel bij de logistiek terecht. Containers hebben meer invloed dan je in eerste instantie zou denken.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Uitzending van Stand van Nederland: Generatie Next gemist? Seizoen 5 - Aflevering 32 van 35 - Wat koop ik nog voor een euro? - WNL

Elen Demir ziet de kosten voor haar primaire behoeften eten, brandstof en energie stijgen. De nieuwe generatie is gewend geraakt aan welvaart, maar is die nog wel te behouden met een pandemie, schaarste en oplopende inflatie? Elen onderzoekt waarom haar goederen duurder worden en komt al snel bij de logistiek terecht. Containers hebben meer invloed dan je in eerste instantie zou denken. Bekijk deze aflevering van Stand van Nederland: Generatie Next hier terug.