Stand van Nederland: ouder worden gemist? | Gids.tv

Stand van Nederland: ouder worden gemist?
Stand van Nederland

NPO 2
2020-01-30 22:10:00

Uitzending van Stand van Nederland gemist?

Stand van Nederland over ouder worden gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze aflevering van het maandelijkse Stand van Nederland, met verhalen achter de economische cijfers in Nederland, aandacht voor de steeds ouder wordende Nederlander. ZorgkostenDoor de hogere leeftijdsverwachting is de verwachting dat de zorgkosten in de toekomst nog sterker zullen toenemen. OnderzoekVerouderingsbioloog Peter de Keizer verwacht dat zijn onderzoek ertoe zal leiden dat mensen gezonder oud kunnen worden. Dat zou betekenen dat de zorgkosten drastisch omlaag gaan. HaartransplantatiesOok komt de Rotterdamse pionier in haartransplantaties aan het woord. Mensen willen niet alleen gezonder oud worden, men wil er ook langer jeugdig uit blijven zien. Zo is het aantal haartransplantaties in dertig jaar tijd met 2400 procent toegenomen. StokoudTenslotte een Amstelveense geneesheer die met behulp van eeuwenoude Chinese wijsheden mensen zowel gezond als jeugdig stokoud kan laten worden. Slakkenpoep gaat Chantal Janzen niet te ver als het gaat om eeuwige jeugd Bekijk deze video » Oud-voetballer Ruud Gullit ondergaat haartransplantatie Bekijk deze video »
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Stand van Nederland
Tip

Uitzending van Stand van Nederland gemist? In deze aflevering van het maandelijkse Stand van Nederland, met verhalen achter de economische cijfers in Nederland, aandacht voor de steeds ouder wordende Nederlander.

Zorgkosten
Door de hogere leeftijdsverwachting is de verwachting dat de zorgkosten in de toekomst nog sterker zullen toenemen.

Onderzoek
Verouderingsbioloog Peter de Keizer verwacht dat zijn onderzoek ertoe zal leiden dat mensen gezonder oud kunnen worden. Dat zou betekenen dat de zorgkosten drastisch omlaag gaan.

Haartransplantaties
Ook komt de Rotterdamse pionier in haartransplantaties aan het woord. Mensen willen niet alleen gezonder oud worden, men wil er ook langer jeugdig uit blijven zien. Zo is het aantal haartransplantaties in dertig jaar tijd met 2400 procent toegenomen.

Stokoud
Tenslotte een Amstelveense geneesheer die met behulp van eeuwenoude Chinese wijsheden mensen zowel gezond als jeugdig stokoud kan laten worden.


Bekijk deze aflevering van Stand van Nederland hier terug.


Stand van Nederland video's


Stand van Nederland TV-Nieuws