Nieuw: Stanley H gemist? | Gids.tv

Nieuw: Stanley H gemist?
Stanley H

NPO 3
zondag 13 oktober 20:15 uur

Uitzending van Stanley H. gemist?

Stanley H gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vanavond is de vierdelige dramaserie Stanley H. elke zondag om 20:15 uur te zien op NPO 3. De serie is geïnspireerd door zowel het leven van de Nederlandse topcrimineel Stanley Hillis als de geruchtmakende IRT-affaire. BeruchtIn Stanley H. wordt het leven van één van de meest beruchte criminelen van Nederland gevolgd: van 'gentleman' bankovervaller tot nietsontziende drugscrimineel en zijn geheimzinnige dood in 2011, een liquidatie onder de ogen van de politie. Een afrekening die nog altijd niet is opgelost. IRT-affaireHet hoogtepunt van de criminele carrière van Stanley Hillis was in de jaren 90, tijdens de zogenaamde IRT-affaire. Politie en douane lieten jarenlang opzettelijk containers met drugs door in de jacht op de criminele kopstukken van de drugshandel. Hillis profiteerde door met hulp van de Nederlandse politie en de douane, duizenden kilo's soft- en harddrugs, wapens en explosieven te smokkelen. Jeroen Spitzenberger kruipt in de huid van Stanley H. voor nieuwe serie Bekijk deze video » Bekijk trailer van nieuwe serie Stanley H. Bekijk deze video »
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Stanley H.
Tip, Serie

Uitzending van Stanley H gemist? Vanaf vanavond is de vierdelige dramaserie Stanley H. elke zondag om 20:15 uur te zien op NPO 3. De serie is geïnspireerd door zowel het leven van de Nederlandse topcrimineel Stanley Hillis als de geruchtmakende IRT-affaire.

Berucht
In Stanley H. wordt het leven van één van de meest beruchte criminelen van Nederland gevolgd: van 'gentleman' bankovervaller tot nietsontziende drugscrimineel en zijn geheimzinnige dood in 2011, een liquidatie onder de ogen van de politie. Een afrekening die nog altijd niet is opgelost.

IRT-affaire
Het hoogtepunt van de criminele carrière van Stanley Hillis was in de jaren 90, tijdens de zogenaamde IRT-affaire. Politie en douane lieten jarenlang opzettelijk containers met drugs door in de jacht op de criminele kopstukken van de drugshandel. Hillis profiteerde door met hulp van de Nederlandse politie en de douane, duizenden kilo's soft- en harddrugs, wapens en explosieven te smokkelen.

Bekijk deze aflevering van Stanley H hier terug.

Tags: politie, wapens, crimineel, explosieven, overheid, gentleman, nederland, wiet, drugs, smokkelen, jacht, drugshandel, douane, irt-affaire, npo, criminele organisatie, kopstukken, serie, dramaserie, affaire, zondag, drugscrimineel, liquidatie, afrekening, containers, dood, jeroen spitzenberger, hulp, npo 3, aflevering 1

Stanley H. NIEUWS & VIDEOS