Steenrijk, straatarm gemist? | Gids.tv

Steenrijk, straatarm gemist?
Steenrijk, straatarm

SBS 6
maandag 13 mei 20:30 uur

Uitzending van Steenrijk, Straatarm gemist?

Steenrijk, straatarm Nederlandse realityreeks. Deze week ruilen de diplomatieke Pervin en Martijn met de alleenstaande moeder Miranda en haar drie kinderen. Om antwoord te vinden op deze vragen zullen Pervin en Martijn hun luxe huis in Istanbul en fijne appartement de PC Hooftstraat van Breda omruilen voor een minimalistisch bestaan in Dordrecht. De familie van Swerus krijgt een weekbudget wat het 15-voudige is van wat ze normaal te besteden hebben. Hoe zullen zij deze week beleven?
Uitzending
Bekijk de uitzending van Steenrijk, Straatarm

Uitzending van Steenrijk, straatarm gemist? Nederlandse realityreeks. Deze week ruilen de diplomatieke Pervin en Martijn met de alleenstaande moeder Miranda en haar drie kinderen. Om antwoord te vinden op deze vragen zullen Pervin en Martijn hun luxe huis in Istanbul en fijne appartement de PC Hooftstraat van Breda omruilen voor een minimalistisch bestaan in Dordrecht. De familie van Swerus krijgt een weekbudget wat het 15-voudige is van wat ze normaal te besteden hebben. Hoe zullen zij deze week beleven? Bekijk deze aflevering van Steenrijk, straatarm hier terug.

Tags: breda, dordrecht, istanbul, appartement, ruilen, hooftstraat, pc hooftstraat, normaal, kinderen, moeder, familie, steenrijk straatarm, alleenstaande moeder

Steenrijk, Straatarm NIEUWS & VIDEOS