Steenrijk, straatarm: Spaanse zon en schulden gemist? | Gids.tv

Steenrijk, straatarm: Spaanse zon en schulden gemist?
Amusement, Serie

SBS 6
2022-11-30 20:29:57
Tip

Uitzending van Steenrijk, straatarm gemist? Vanavond is opnieuw een herhaling van Steenrijk, straatarm te zien op SBS6. Opnieuw mag een armlastig gezin een weekje genieten van grote rijkdom, terwijl een vermogend stel zich moet zien te redden met een minimaal budget. Hoe bevalt dat?

Spanje
In Spanje genieten Marco en Maureen van Eijkelenborg van het leven onder de zon. Twee jaar geleden verkochten zij hun bedrijf en vertrokken naar het zuiden. Sindsdien genieten ze van hun riante villa met zwembad, maken mooie reisjes en houden er een luxe levensstijl op na. In Zoetermeer woont de familie Spaanbroek, bestaande uit moeder Miranda, vader Mario en hun drie zoontjes Tobias, Sylvano en Bentley.

Schulden
Het hechte gezin probeert al jaren de touwtjes aan elkaar te knopen. Het gezin heeft het niet breed en moet rondkomen van 85 euro per week. Ondanks de schulden, die Mario en Miranda hebben, zorgen ze dat er voor de kinderen altijd eten klaar staat. Hoe gaat de familie Spaanbroek het vinden om een week in luxe te leven, onder de Spaanse zon? En zullen Marco en Maureen rond kunnen komen met zo'n klein bedrag per week?

Bekijk deze aflevering van Steenrijk, straatarm hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm video's

Steenrijk, straatarm TV-Nieuws