Terug: Stegeman op de Bres gemist? | Gids.tv

Terug: Stegeman op de Bres gemist?
Stegeman op de Bres

SBS 6
zondag 1 december 21:30 uur

Uitzending van Stegeman Op De Bres gemist?

Stegeman op de Bres Vanavond start het vijfde seizoen van Stegeman op de Bres, waarin Alberto Stegeman en zijn team mensen in de problemen helpen. De afleveringen zijn elke zondag om 21:30 uur op SBS6. KwaadDe slachtoffers hebben te maken met allerlei soorten problemen. Ze hebben allemaal te maken met een conflict met een instantie of iemand die kwaad in de zin heeft. De politie kan deze mensen, om wat voor reden dan ook, niet direct helpen. ImpactBij alle gevallen is er sprake van onrecht en de problemen hebben dan ook een enorme impact op het leven van de gedupeerden. De slachtoffers zijn ten einde raad en hebben dringend hulp nodig. Alberto springt voor deze mensen op de bres. Alberto Stegeman boos in Undercover In Nederland: ‘Je blijft poepverhalen verkopen’ Bekijk deze video » Undercover in Nederland: Pedofiel wil afspraak met 14-jarig meisje: "Niet zo snel" Bekijk deze video »
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Stegeman Op De Bres
Tip

Uitzending van Stegeman op de Bres gemist? Vanavond start het vijfde seizoen van Stegeman op de Bres, waarin Alberto Stegeman en zijn team mensen in de problemen helpen. De afleveringen zijn elke zondag om 21:30 uur op SBS6.

Kwaad
De slachtoffers hebben te maken met allerlei soorten problemen. Ze hebben allemaal te maken met een conflict met een instantie of iemand die kwaad in de zin heeft. De politie kan deze mensen, om wat voor reden dan ook, niet direct helpen.

Impact
Bij alle gevallen is er sprake van onrecht en de problemen hebben dan ook een enorme impact op het leven van de gedupeerden. De slachtoffers zijn ten einde raad en hebben dringend hulp nodig. Alberto springt voor deze mensen op de bres.

Bekijk deze aflevering van Stegeman op de Bres hier terug.

Tags: politie, conflict, zondag, show, kwaad, alberto stegeman, reality, sbs6, start, team, hulp, aflevering 1, seizoen 5, seizoen

Stegeman Op De Bres NIEUWS & VIDEOS