Terug: Stegeman op de Bres gemist? | Gids.tv

Terug: Stegeman op de Bres gemist?
Stegeman op de Bres

SBS 6
2019-12-01 21:30:00

Uitzending van Stegeman op de Bres gemist?

Terug: Stegeman op de Bres In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of iemand die kwaad in de zin heeft. De politie kan deze mensen, om wat voor reden dan ook, niet direct helpen. Bij alle gevallen is er sprake van onrecht en de problemen hebben dan ook een enorme impact op het leven van de gedupeerden. De slachtoffers zijn ten einde raad en hebben dringend hulp nodig. Alberto springt voor deze mensen op de bres.
Uitzending :
De Dag Van Je Leven: Stegeman op de Bres Stegeman op de Bres
Tip

Uitzending van Stegeman op de Bres gemist? Vanavond start het vijfde seizoen van Stegeman op de Bres, waarin Alberto Stegeman en zijn team mensen in de problemen helpen. De afleveringen zijn elke zondag om 21:30 uur op SBS6.

Kwaad
De slachtoffers hebben te maken met allerlei soorten problemen. Ze hebben allemaal te maken met een conflict met een instantie of iemand die kwaad in de zin heeft. De politie kan deze mensen, om wat voor reden dan ook, niet direct helpen.

Impact
Bij alle gevallen is er sprake van onrecht en de problemen hebben dan ook een enorme impact op het leven van de gedupeerden. De slachtoffers zijn ten einde raad en hebben dringend hulp nodig. Alberto springt voor deze mensen op de bres.

Bekijk deze aflevering van Stegeman op de Bres hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Stegeman Op De Bres

Stegeman op de Bres video's


Stegeman op de Bres TV-Nieuws

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen