Nieuw: Strangers gemist? | Gids.tv

Nieuw: Strangers gemist?
Strangers

NPO 2
2019-06-07 20:25:00

Uitzending van Strangers gemist?

Nieuw: Strangers In de KRO-NCRV Detectivemaand is vanaf vanavond vier vrijdagen om 20:25 uur de Britse thrillerserie Strangers (ook uitgezonden onder de naam White Dragon) te zien. De serie gaat over Jonah Mulray. Hij woont in Londen en is universitair docent. Mulray is getrouwd met Megan Harris, die het grootste deel van het jaar in Hongkong woont en werkt. Als Megan bij een auto-ongeluk om het leven komt, ziet Jonah zich genoodzaakt om voor het eerst van zijn leven naar Hongkong te vliegen. Maar eenmaal daar merkt hij tot zijn afschuw dat zijn vrouw er een dubbelleven op nahield en dat een duister netwerk zich rond hem sluit. Ondertussen raken de gemoederen in Hongkong verhit wanneer een steenrijke zakenman zich kandidaat stelt bij de verkiezingen voor Chief Executive.
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Strangers
Tip, Serie

Uitzending van Strangers gemist? In de KRO-NCRV Detectivemaand is vanaf vanavond vier vrijdagen om 20:25 uur de Britse thrillerserie Strangers (ook uitgezonden onder de naam White Dragon) te zien.

De serie gaat over Jonah Mulray. Hij woont in Londen en is universitair docent. Mulray is getrouwd met Megan Harris, die het grootste deel van het jaar in Hongkong woont en werkt.

Als Megan bij een auto-ongeluk om het leven komt, ziet Jonah zich genoodzaakt om voor het eerst van zijn leven naar Hongkong te vliegen.

Maar eenmaal daar merkt hij tot zijn afschuw dat zijn vrouw er een dubbelleven op nahield en dat een duister netwerk zich rond hem sluit.

Ondertussen raken de gemoederen in Hongkong verhit wanneer een steenrijke zakenman zich kandidaat stelt bij de verkiezingen voor Chief Executive. Bekijk deze aflevering van Strangers hier terug.