Nieuw: Streetlab - camping de liefde gemist? | Gids.tv

Nieuw: Streetlab - camping de liefde gemist?
Informatief, Human Interest, Liefde

NPO 3
2021-10-06 02:20:00

Uitzending van Streetlab: camping de liefde gemist?

Streetlab: camping de liefde aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Na het online succes van de serie 'Streetlab: camping de liefde' presenteert Streetlab nu een nieuw seizoen op tv. Daan, Stijn, Tim en Jasper beginnen aan misschien wel hun grootste experiment. Op camping de liefde ontvangen ze tien jonge singles die op zoek zijn naar de ware liefde. Elke dinsdag rond 22:10 uur op NPO 3. ActiviteitenDe mannen van Streetlab organiseren iedere aflevering twee activiteiten om de campinggasten dichter bij elkaar te brengen. De vrijgezellen schieten met de pijlen van cupido, leren elkaar kennen door pittige vragen, doorstaan samen hun grootste angsten en laten hun harten spreken. HartDe mannen doen er alles aan om de liefde op te laten bloeien. Aan het einde van elke aflevering worden de deelnemers gevraagd om hun hart te geven aan een andere single. En heeft iemand geen hart weten te veroveren, dan moet hij of zij de camping verlaten. Voor elke single die de camping verlaat, komt er een nieuwe single in de plaats. Streetlab Camping De Liefde aflevering 3: Gaat liefde echt door de maag? Bekijk deze video » Streetlab Camping De Liefde aflevering 4: singles krijgen liefdestherapie Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.
Herhaling

Uitzending van Streetlab: camping de liefde gemist? Na het online succes van de serie 'Streetlab: camping de liefde' presenteert Streetlab nu een nieuw seizoen op tv. Daan, Stijn, Tim en Jasper beginnen aan misschien wel hun grootste experiment. Op camping de liefde ontvangen ze tien jonge singles die op zoek zijn naar de ware liefde. Elke dinsdag rond 22:10 uur op NPO 3.

Activiteiten
De mannen van Streetlab organiseren iedere aflevering twee activiteiten om de campinggasten dichter bij elkaar te brengen. De vrijgezellen schieten met de pijlen van cupido, leren elkaar kennen door pittige vragen, doorstaan samen hun grootste angsten en laten hun harten spreken.

Hart
De mannen doen er alles aan om de liefde op te laten bloeien. Aan het einde van elke aflevering worden de deelnemers gevraagd om hun hart te geven aan een andere single. En heeft iemand geen hart weten te veroveren, dan moet hij of zij de camping verlaten. Voor elke single die de camping verlaat, komt er een nieuwe single in de plaats.

Bekijk deze aflevering van Streetlab: camping de liefde hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Streetlab: camping de liefde

Streetlab: camping de liefde video's


Streetlab: camping de liefde TV-Nieuws