Ten minste houdbaar tot: Anna neemt maatregelen gemist? | Gids.tv

Ten minste houdbaar tot: Anna neemt maatregelen gemist?
Serie, Komisch

NPO 1
2022-06-23 20:33:00

Uitzending van Ten minste houdbaar tot gemist?

Ten minste houdbaar tot gemist? Bekijk hier de hele uitzending Na drie afleveringen van Ten minste houdbaar tot is het wel duidelijk: het leven van Anna bevindt zich in een moeilijke fase. Niet alleen voor haarzelf, maar ook in relatie tot anderen. Vanavond is te zien hoe ze met zichzelf blijft worstelen. Alle fragmenten uit deze uitzending Ten minste houdbaar tot: geen rustig avondje thuis voor Anna door 'ballende' zoon Bekijk deze video » VerstoordEindelijk heeft Anna (gespeeld door Ricky Koole) eens een rustig avondje voor zichzelf, lekker thuis op de bank. Met die rust is het snel gedaan, want haar kinderen verstoren de avond wreed. Anna realiseert zich dat iedereen maar over haar heen walst. MaatregelenZe moet er alles aan doen om haar eigen ruimte op te eisen en vindt dat het moment nu daar is. Als dan ook nog blijkt dat Paul (Ruben van der Meer) in zijn praatgroep alles over haar verzakking heeft verteld, besluit Anna dat het tijd is voor drastische maatregelen. Bekijk ook Anna gaat tekeer in Ten minste houdbaar tot: "Ik ben niet in de overgang!" (video) Bekijk deze video » Ten minste houdbaar tot: Anna wordt gebeld en hoort dat haar zoon seks heeft Bekijk deze video »
Uitzending :
Ten minste houdbaar tot gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.
Tip

Uitzending van Ten minste houdbaar tot gemist? Na drie afleveringen van Ten minste houdbaar tot is het wel duidelijk: het leven van Anna bevindt zich in een moeilijke fase. Niet alleen voor haarzelf, maar ook in relatie tot anderen. Vanavond is te zien hoe ze met zichzelf blijft worstelen.

Verstoord
Eindelijk heeft Anna (gespeeld door Ricky Koole) eens een rustig avondje voor zichzelf, lekker thuis op de bank. Met die rust is het snel gedaan, want haar kinderen verstoren de avond wreed. Anna realiseert zich dat iedereen maar over haar heen walst.

Maatregelen
Ze moet er alles aan doen om haar eigen ruimte op te eisen en vindt dat het moment nu daar is. Als dan ook nog blijkt dat Paul (Ruben van der Meer) in zijn praatgroep alles over haar verzakking heeft verteld, besluit Anna dat het tijd is voor drastische maatregelen.

Bekijk deze aflevering van Ten minste houdbaar tot hier terug.