Docu: The Elvis All-Star Tribute Special gemist? | Gids.tv

Docu: The Elvis All-Star Tribute Special gemist?
The Elvis All-Star Tribute Special

NPO 3
2019-08-10 22:10:00

Uitzending van The Elvis All-Star Tribute Special gemist?

Docu: The Elvis All-Star Tribute Special Muziekspecial waarin enkele van de grootste namen uit de hedendaagse muziekscène een hommage brengen aan de tv-special waarmee Elvis Presley in 1968 zijn comeback maakte. . Ed Sheeran, Jennifer Lopez, Keith Urban, Shawn Mendes, Blake Shelton, Josh Groban, Carrie Underwood en vele anderen brengen tal van Elvis-hits. Behalve optredens zijn er zeldzame beelden van Elvis te zien, en ook fragmenten van de originele special en interviews met mensen die bij de legendarische avond betrokken waren.
Uitzending :
Bekijk de uitzending van The Elvis All-Star Tribute Special
Tip

Uitzending van The Elvis All-Star Tribute Special gemist? Documentaire over de iconische televisiegebeurtenis in 1968 waarmee de legendarische Elvis Presley zijn comeback maakte en weer tot de top van de hitlijsten doordrong.

Zeldzame beelden
Ed Sheeran, Jennifer Lopez, Keith Urban, Shawn Mendes, Blake Shelton, Josh Groban, Carrie Underwood en vele anderen brengen tal van Elvis-hits. Behalve optredens zijn er zeldzame beelden van Elvis te zien, en ook fragmenten van de originele special en interviews met mensen die bij de legendarische avond betrokken waren.

Heerschappij
Iedereen kent Elvis als de 'King of Rock 'n' Roll', maar het was zijn comeback-special in 1968 waarmee hij zijn heerschappij pas werkelijk vestigde. Nu, vijftig jaar later, is de Elvis All-Star Tribute een passend eerbetoon aan de man, zijn muziek en de avond waarop hij zijn kroon terugeiste.

Bekijk deze aflevering van The Elvis All-Star Tribute Special hier terug.