Docu: The Elvis All-Star Tribute Special gemist? | Gids.tv

Docu: The Elvis All-Star Tribute Special gemist?
The Elvis All-Star Tribute Special

NPO 3
zaterdag 10 augustus 22:10 uur

Uitzending van The Elvis All-Star Tribute Special gemist?

The Elvis All-Star Tribute Special Documentaire over de iconische televisiegebeurtenis in 1968 waarmee de legendarische Elvis Presley zijn comeback maakte en weer tot de top van de hitlijsten doordrong. Zeldzame beeldenEd Sheeran, Jennifer Lopez, Keith Urban, Shawn Mendes, Blake Shelton, Josh Groban, Carrie Underwood en vele anderen brengen tal van Elvis-hits. Behalve optredens zijn er zeldzame beelden van Elvis te zien, en ook fragmenten van de originele special en interviews met mensen die bij de legendarische avond betrokken waren. HeerschappijIedereen kent Elvis als de 'King of Rock 'n' Roll', maar het was zijn comeback-special in 1968 waarmee hij zijn heerschappij pas werkelijk vestigde. Nu, vijftig jaar later, is de Elvis All-Star Tribute een passend eerbetoon aan de man, zijn muziek en de avond waarop hij zijn kroon terugeiste. Frans Bauer in Amerika aflevering 8: is Elvis wel echt dood? Bekijk deze video » Frans Bauer in Amerika: Frans over Elvis Presley Bekijk deze video » Ruben Nicolai zingt 'In the Ghetto' van Elvis Presley in Zomer met Art Bekijk deze video »
Uitzending :
Bekijk de uitzending van The Elvis All-Star Tribute Special
Tip

Uitzending van The Elvis All-Star Tribute Special gemist? Documentaire over de iconische televisiegebeurtenis in 1968 waarmee de legendarische Elvis Presley zijn comeback maakte en weer tot de top van de hitlijsten doordrong.

Zeldzame beelden
Ed Sheeran, Jennifer Lopez, Keith Urban, Shawn Mendes, Blake Shelton, Josh Groban, Carrie Underwood en vele anderen brengen tal van Elvis-hits. Behalve optredens zijn er zeldzame beelden van Elvis te zien, en ook fragmenten van de originele special en interviews met mensen die bij de legendarische avond betrokken waren.

Heerschappij
Iedereen kent Elvis als de 'King of Rock 'n' Roll', maar het was zijn comeback-special in 1968 waarmee hij zijn heerschappij pas werkelijk vestigde. Nu, vijftig jaar later, is de Elvis All-Star Tribute een passend eerbetoon aan de man, zijn muziek en de avond waarop hij zijn kroon terugeiste.

Bekijk deze aflevering van The Elvis All-Star Tribute Special hier terug.

Tags: muziek, documentaire, eerbetoon, kroon, fragmenten, jennifer lopez, hits, comeback, special, passend, roll, ed sheeran, elvis presley, carrie underwood, josh groban, rock 'n roll, avond

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.