Nieuw seizoen: The Great British Bake Off gemist? | Gids.tv

Nieuw seizoen: The Great British Bake Off gemist?
The Great British Bake Off

NPO 1
donderdag 13 juni 20:35 uur

Uitzending van The Great British Bake Off gemist?

The Great British Bake Off Vanaf vanavond het negende seizoen van The Great British Bake Off elke donderdag om 20:30 uur te zien op NPO 1. Noel Fielding en Sandi Toksvig presenteren de Britse variant, en het origineel, van Heel Holland Bakt. De juryleden zijn Paul Hollywood en Prue Leith. De amateurbakkers racen elke week tegen de klok om een signatuuropdracht, een technische opdracht en een spektakelstuk te creëren. In de eerste aflevering maken de bakkers een signatuurkoekje, dat over hen en een plaats in Groot-Brittannië moet gaan. Dan is het tijd voor een typisch Britse technische opdracht. Als laatste staat er een indrukwekkend 3D-spektakelstuk op het programma.
Uitzending :
Bekijk de uitzending van The Great British Bake Off
Tip

Uitzending van The Great British Bake Off gemist? Vanaf vanavond het negende seizoen van The Great British Bake Off elke donderdag om 20:30 uur te zien op NPO 1.

Noel Fielding en Sandi Toksvig presenteren de Britse variant, en het origineel, van Heel Holland Bakt. De juryleden zijn Paul Hollywood en Prue Leith.

De amateurbakkers racen elke week tegen de klok om een signatuuropdracht, een technische opdracht en een spektakelstuk te creëren.

In de eerste aflevering maken de bakkers een signatuurkoekje, dat over hen en een plaats in Groot-Brittannië moet gaan. Dan is het tijd voor een typisch Britse technische opdracht. Als laatste staat er een indrukwekkend 3D-spektakelstuk op het programma. Bekijk deze aflevering van The Great British Bake Off hier terug.

Tags: wedstrijd, bakkers, opdracht, aflevering 1, amateurbakkers, typisch, seizoen

The Great British Bake Off NIEUWS & VIDEOS