Nieuw: serie The Hot Zone gemist? | Gids.tv

Nieuw: serie The Hot Zone gemist?
The Hot Zone

National Geographic
donderdag 12 september 21:00 uur
Tip

Uitzending van The Hot Zone gemist? Vanaf vanavond is de zesdelige dramaserie The Hot Zone drie donderdagen met dubbele afleveringen vanaf 21:00 uur te zien op National Geographic.

Bekijk hier op welk kanaal National Geographic bij jouw tv-aanbieder te vinden is.

Ebola-uitbraak
De serie belicht het huiveringwekkende verhaal van de eerste verschijning van ebola op Amerikaans grondgebied. In deze spannende wetenschappelijke thriller schittert Julianna Margulies als moedige heldin die een ebola-uitbraak moet voorkomen.

Apen
The Hot Zone begint met een angstaanjagende terugblik naar 1980 wanneer een nietsvermoedende dokter in Kenia een patiënt onderzoekt met een ongekend ziektebeeld. Negen jaar later wordt in de VS een kolonie apen ziek in een wetenschappelijke faciliteit.

Dodelijk virus
Luitenant-Kolonel Nancy Jaax, gespeeld door Golden Globe- en Emmy Award-winnares Julianna Margulies is overtuigd dat er iets veel ernstiger aan de hand is dan een simpele infectie. Samen met haar man, Luitenant-Kolonel Jerry Jaax en haar mentor, de dierenarts Dr. Wade Carter gaat ze de strijd aan tegen het dodelijke virus en het scepticisme van haar collega's.

Bekijk deze aflevering van The Hot Zone hier terug.

Tags: kenia, terugblik, virus, heldin, national geographic, thriller, apen, emmy, dierenarts, dokter, uitbraak, infectie, nancy, golden globe, golden, serie, dramaserie, ebola, kolonie, collega, jerry, kinderen, virussen, ziek, julianna margulies, emmy award, award, winnares

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV