Terug: The Little Couple gemist? | Gids.tv

Terug: The Little Couple gemist?
The Little Couple

TLC
woensdag 28 augustus 21:30 uur
Tip

Uitzending van The Little Couple gemist? Vanavond start een nieuw seizoen van The Little Coupe, de realityserie over het leukste en kleinste gezin van Amerika. Elke woensdag om 21:30 uur op TLC.

Spannende operatie
In het nieuwe seizoen is te zien hoe Jen een spannende operatie ondergaat waarbij haar heup, die nu op elk moment zou kunnen breken, wordt vervangen. Jen heeft natuurlijk geen 'normale' lengte en daarom moet het implantaat op maat gemaakt worden, wat extra risico's met zich meebrengt.

Bang
Ondanks dat Jen en haar echtgenoot Bill beiden al vaak succesvolle operaties hebben gehad, is het stel en hun omgeving bang dat ze deze keer minder geluk hebben. Want zal haar geluk niet een keer opraken?

Shoppen
Aangezien ze voor de operatie in New York moeten zijn, besluiten ze om het beste van de situatie te maken en met hun kleine gezinnetje een dagje te gaan shoppen in de Big Apple. Maar ondanks dat dit een welkome afleiding is, kunnen ze geen van allen ontkomen aan de vraag die constant door hun hoofd spookt: hoe verloopt de risicovolle operatie?

Bekijk deze aflevering van The Little Couple hier terug.

Tags: amerika, new york, apple, operatie, echtgenoot, gezin, implantaat, operaties, echtpaar, shoppen, heup, coupé, besluiten, dagelijks leven, dagje, tlc, kinderen, start, geluk, big, the little couple, nieuw seizoen, aflevering 1, realityserie, bang, seizoen

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV