Terug: The Masked Singer gemist? | Gids.tv

Terug: The Masked Singer gemist?
Amusement, Serie, competitie, muziek

RTL 4
2020-09-25 20:04:00

Uitzending van The Masked Singer gemist?

The Masked Singer aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending The Masked Singer gemist? De Kameleon zingt Higher Love Bekijk deze video » Spoiler: bekijk hier de eerste ontmaskering The Masked Singer Bekijk deze video » The Masked Singer: de Vuurvogel zingt Pokerface Bekijk deze video » The Masked Singer gemist? De Lama zingt The Lazy Song Bekijk deze video » The Masked Singer gemist? Het Skelet zingt Say My Name Bekijk deze video » The Masked Singer: de Koning zingt Uncharted (video) Bekijk deze video » The Masked Singer: dit zijn de hints die de jury kreeg van Willeke Alberti Bekijk deze video » The Masked Singer: bekijk de sing-off met de Vuurvogel en Koning Bekijk deze video » The Masked Singer: Alle karakters zingen Don’t Stop Me Now van Queen Bekijk deze video » The Masked Singer is terug met een nieuw seizoen. Opnieuw gaan vijftien BN'ers onherkenbaar zingend de strijd met elkaar aan. De afleveringen zijn elke vrijdag om 20:00 uur op RTL 4. ZangcompetitieIn de meest bijzonere kostuums, zoals die van een aap, een skelet en een zebra, starten vijftien bekende Nederlanders aan de opmerkelijke zangcompetitie. Niemand weet wie er meedoen. PuntenDe twee panels, met Gerard Joling & Boddy Vedder en Carlo Boszhard & Loretta Schrijver, proberen te achterhalen wie er achter de pakken schuilgaan en zo punten te scoren. AfvallerHet publiek in de zaal bepaalt welke deelnemer het slechtst was en aan het eind van de aflevering afvalt. Daarbij zal hij of zij het masker afzetten en wordt duidelijk om wie het gaat. Nieuw seizoen The Masked Singer: klein deel van nieuwe kostuums onthuld Bekijk deze video » Eerste beelden nieuw seizoen The Masked Singer: herken jij één van de stemmen? Bekijk deze video »
Uitzending :
The Masked Singer aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Tip

Uitzending van The Masked Singer gemist?

The Masked Singer is terug met een nieuw seizoen. Opnieuw gaan vijftien BN'ers onherkenbaar zingend de strijd met elkaar aan. De afleveringen zijn elke vrijdag om 20:00 uur op RTL 4.

Zangcompetitie
In de meest bijzonere kostuums, zoals die van een aap, een skelet en een zebra, starten vijftien bekende Nederlanders aan de opmerkelijke zangcompetitie. Niemand weet wie er meedoen.

Punten
De twee panels, met Gerard Joling & Boddy Vedder en Carlo Boszhard & Loretta Schrijver, proberen te achterhalen wie er achter de pakken schuilgaan en zo punten te scoren.

Afvaller
Het publiek in de zaal bepaalt welke deelnemer het slechtst was en aan het eind van de aflevering afvalt. Daarbij zal hij of zij het masker afzetten en wordt duidelijk om wie het gaat.

Bekijk deze aflevering van The Masked Singer hier terug.

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen