Nieuw: The Medicis gemist? | Gids.tv

Nieuw: The Medicis gemist?
The Medicis

Eén
woensdag 14 augustus 22:35 uur
Tip, Serie, Herhaling

Uitzending van The Medicis gemist? Vanavond start de historische dramareeks The Medicis over de machtige en invloedrijke Italiaanse familie de' Medici, die in Florence als grondlegger van het internationale bankwezen gedurende de 15e eeuw op het gebied van kunst een toonaangevende rol speelde.

Op tv
De afleveringen zijn elke maandag tot en met donderdag rond 22:40 uur te zien op België Eén.

Dood
De familie de' Medici rouwt om de dood van patriarch Giovanni. Zijn erfgenaam en zoon Cosimo ontdekt dat zijn vader werd vergiftigd. Hij besluit het geheim voor zich te houden en stuurt zijn rechterhand, Marco Bello, op onderzoek uit.

Vijanden
Als hoofd van de bank en de Signoria moet Giovanni opboksen tegen vijandelijke adellijke families, waaronder de Albizzi's. Wanneer de Hertog van Milaan de stad Lucca annexeert ten nadele van Firenze, moet Cosimo beslissen of hij de weg van zijn overleden vader blijft volgen en partij kiest voor de adel, of zijn eigen richting volgt.

Bekijk deze aflevering van The Medicis hier terug.

Tags: milaan, kunst, onderzoek, geheim, vergiftigd, florence, dramaserie, vijanden, eeuw, overleden, patriarch, start, dood, vader, familie, stad, aflevering 1, zoon, seizoen

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.