Nieuw: The Pier gemist? | Gids.tv

Nieuw: The Pier gemist?
The Pier

NPO 3
zaterdag 20 juli 20:25 uur

Uitzending van The Pier gemist?

The Pier Vanaf vanavond is de Spaanse dramaserie El Embarcadero, hier uitgezonden als The Pier, vier zaterdagen met dubbele afleveringen om 20:25 uur te zien op NPO 3. DubellevenDe serie gaat over Alejandra. Zij is een succesvol architecte en gelukkig getrouwd. Als ze er op een dag achterkomt dat haar echtgenoot een dubbelleven heeft geleid, zet dat alles op zijn kop. Andere wereldZe gaat op zoek naar antwoorden en belandt in een compleet andere wereld die haar niet meer loslaat. Zo ontdekt ze een kant van zichzelf waarvan ze niet wist dat ze die bezat. Bekijk de eerste trailer van La Casa de Papel seizoen 3 Bekijk deze video » Bekijk trailer La Casa de Papel seizoen 3 Bekijk deze video »
Uitzending :
Bekijk de uitzending van The Pier
Tip

Uitzending van The Pier gemist? Vanaf vanavond is de Spaanse dramaserie El Embarcadero, hier uitgezonden als The Pier, vier zaterdagen met dubbele afleveringen om 20:25 uur te zien op NPO 3.

Dubelleven
De serie gaat over Alejandra. Zij is een succesvol architecte en gelukkig getrouwd. Als ze er op een dag achterkomt dat haar echtgenoot een dubbelleven heeft geleid, zet dat alles op zijn kop.

Andere wereld
Ze gaat op zoek naar antwoorden en belandt in een compleet andere wereld die haar niet meer loslaat. Zo ontdekt ze een kant van zichzelf waarvan ze niet wist dat ze die bezat.

Bekijk deze aflevering van The Pier hier terug.

Tags: politie, echtgenoot, succesvol, npo, pier, architect, serie, dramaserie, telefoontje, npo 3, aflevering 1, gelukkig, seizoen

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.