The Wheel: o.a. Patty Brard & Roy Donders gemist? | Gids.tv

The Wheel: o.a. Patty Brard & Roy Donders gemist?
Amusement

SBS 6
2021-09-25 21:30:00

Uitzending van The Wheel gemist?

The Wheel: o.a. Patty Brard & Roy Donders In deze aflevering Nick Schilder, Dennis van der Geest, Patty Brard, Catherine Keyl, Roy Donders, Josje Huisman en Charlotte Nijs.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.
Tip

Uitzending van The Wheel gemist? Rob Kemps ontvangt een nieuwe groep BN'ers die de kandidaten van The Wheel van deze week gaan helpen op weg naar - hopelijk voor hen - een mooi bedrag.

BN'ers
Deze week zijn Nick Schilder, Dennis van der Geest, Patty Brard, Catherine Keyl, Roy Donders, Josje Huisman en Charlotte Nijs in de studio.

Hulp
De deelnemers krijgen vragen in verschillende categorieën. De BN'ers hebben als specialiteit een van die categorieën. Om de juiste hulp te krijgen moeten de deelnemers The Wheel op tijd tot stilstand krijgen door op het goede moment op de knop te drukken.

Antwoorden
In het midden van het wiel is plek voor een van de drie kandidaten, die het spel speelt zolang hij goede antwoorden geeft. Geeft hij een fout antwoord, dan bepaalt The Wheel wie de volgende vraag mag spelen. Dat kan een andere, maar ook dezelfde kandidaat zijn.

Bekijk deze aflevering van The Wheel hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van The Wheel

The Wheel video's


The Wheel TV-Nieuws