Tijl in het voetspoor van Bach gemist? | Gids.tv

Tijl in het voetspoor van Bach gemist?
Tijl in het voetspoor van Bach

NPO 2
2019-10-26 11:00:00

Uitzending van Tijl in het voetspoor van Bach gemist?

Tijl in het voetspoor van Bach Reportagereeks waarin Tijl Beckand de tocht aflegt die Bach ook wandelde in 1705 om zijn grote idool, organist Buxtehude, te ontmoeten. Seizoen 1 - Aflevering 3 van 4 . Tijl loopt verder naar Lüneburg en Mölln. Ook maakt hij een uitstapje naar Leipzig, waar hij de Thomaskirche bezoekt, waar Bach begraven is en de Nikolaikirche, waar de eerste uitvoeringen plaatsvonden van de wereldberoemde Johannes- en Matthäus-Passion.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
Herhaling

Uitzending van Tijl in het voetspoor van Bach gemist? Reportagereeks waarin Tijl Beckand de tocht aflegt die Bach ook wandelde in 1705 om zijn grote idool, organist Buxtehude, te ontmoeten. Seizoen 1 - Aflevering 3 van 4 .

Tijl loopt verder naar Lüneburg en Mölln. Ook maakt hij een uitstapje naar Leipzig, waar hij de Thomaskirche bezoekt, waar Bach begraven is en de Nikolaikirche, waar de eerste uitvoeringen plaatsvonden van de wereldberoemde Johannes- en Matthäus-Passion. Bekijk deze aflevering van Tijl in het voetspoor van Bach hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Tijl in het voetspoor van Bach

Tijl in het voetspoor van Bach video's


Tijl in het voetspoor van Bach TV-Nieuws