Tims ^ tent: Roxeanne Hazes gemist? | Gids.tv

Tims ^ tent: Roxeanne Hazes gemist?
Tims ^ tent: maar dan in een bungalow met sterren

NPO 3
zondag 14 juli 22:50 uur

Uitzending van Tims ^ tent: maar dan in een bungalow met sterren gemist?

Tims ^ tent: maar dan in een bungalow met sterren Talkshow. Seizoen 4 - Aflevering 3 van 6 - Roxeanne Hazes. Zangeres Roxeanne Hazes komt bij Tim den Besten langs. Hoe ziet zij haar leven in de spotlights? En wat zou ze haar vader, volkszanger André Hazes, die overleed toen ze elf was, nu willen vertellen?
Uitzending
Bekijk de uitzending van Tims ^ tent: maar dan in een bungalow met sterren
Tip

Uitzending van Tims ^ tent: maar dan in een bungalow met sterren gemist? In de derde aflevering van 'Tims ^ tent: maar dan in een bungalow met sterren' komt zangeres Roxeanne Hazes langs met haar hondje Dusty.

Spotlights
Hoe ziet Roxeanne, die 'haar halve jeugd' op de Rotterdamse camping van haar opa en oma doorbracht, haar leven in de spotlights?

Biertje
In een openhartig gesprek vertelt Roxeanne dat ze in een volgend leven graag eens een biertje met haar vader zou drinken om bij te praten over alles wat er sinds zijn overlijden is gebeurd.

Liefde
Want inmiddels is ze niet alleen een succesvolle zangeres met een eigen geluid en twee albums op haar naam, ze is ook dolgelukkig in de liefde en sinds vorig jaar zomer moeder van zoon Fender.

Toekomst
Hoe ziet Roxeanne zichzelf over twintig jaar? Staat ze dan nog steeds voor volle zalen of leidt ze dan een heel ander leven?

Bekijk deze aflevering van Tims ^ tent: maar dan in een bungalow met sterren hier terug.

Tags: tent, zomer, zangeres, liefde, spotlights, camping, oma, overlijden, sterren, opa, hondje, roxeanne hazes, jeugd, tim den besten, moeder, toekomst, vader, drinken, geluid, gesprek, zoon, aflevering 3, naam, biertje, talkshow, seizoen

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.