Docu: Toen Ma naar Mars vertrok gemist? | Gids.tv

Docu: Toen Ma naar Mars vertrok gemist?
Toen Ma naar Mars vertrok

NPO 2
2020-01-29 22:55:00

Uitzending van Toen Ma naar Mars vertrok gemist?

Docu Toen Ma naar Mars vertrok gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de documentaire 'Toen ma naar Mars vertrok' portretteren filmmakers en broer en zus Abdelkarim en Asma El-Fassi het leven van hun moeder Noha. GastarbeiderZij verliet decennia geleden Marokko om herenigd te worden met haar man Ali, die eerder als gastarbeider naar Nederland was gekomen. AardenHoewel Noha nooit heeft kunnen aarden in Nederland, klampt ze zich vast aan haar gezin in het kleine stukje aarde dat Oost-Souburg (Zeeland) heet. Terwijl ze geleidelijk haar negen kinderen het huis ziet verlaten, blikt ze terug op haar leven. Hong KongOok volgt de docu vader Ali naar het verre Hong Kong, waar hij dochter Zoulikha bezoekt. Zij trad als expat in de voetsporen van haar vader en verruilde Nederland voor China, het land waar zij de vrijheid vond die ze in Nederland zo gemist had. Neef van Michael Jackson wilt onschuld bewijzen in nieuwe documentaire Bekijk deze video » De Wereld Draait Door gemist? Felix Rottenberg over documentaire Terug naar de Akbarstraat Bekijk deze video »
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Toen Ma naar Mars vertrok
Tip, Herhaling

Uitzending van Toen Ma naar Mars vertrok gemist? In de documentaire 'Toen ma naar Mars vertrok' portretteren filmmakers en broer en zus Abdelkarim en Asma El-Fassi het leven van hun moeder Noha.

Gastarbeider
Zij verliet decennia geleden Marokko om herenigd te worden met haar man Ali, die eerder als gastarbeider naar Nederland was gekomen.

Aarden
Hoewel Noha nooit heeft kunnen aarden in Nederland, klampt ze zich vast aan haar gezin in het kleine stukje aarde dat Oost-Souburg (Zeeland) heet. Terwijl ze geleidelijk haar negen kinderen het huis ziet verlaten, blikt ze terug op haar leven.

Hong Kong
Ook volgt de docu vader Ali naar het verre Hong Kong, waar hij dochter Zoulikha bezoekt. Zij trad als expat in de voetsporen van haar vader en verruilde Nederland voor China, het land waar zij de vrijheid vond die ze in Nederland zo gemist had.

Bekijk deze aflevering van Toen Ma naar Mars vertrok hier terug.