Topdokters gemist? | Gids.tv

Topdokters gemist?
Topdokters

RTL 4
woensdag 7 augustus 20:34 uur

Uitzending van Topdokters gemist?

Topdokters Documentairereeks. Seizoen 5 - Aflevering 5 van 9. Als gynaecologe en meerlingspecialiste wordt professor Liesbeth Lewi dagelijks geconfronteerd met de vreugde en het verdriet van nieuw leven. Ze behandelt een vrouw met het tweelingtransfusiesyndroom, een ernstige aandoening waarin ze gespecialiseerd is. Als de toekomstige ouders niet kiezen voor een operatie, is de kans op een miskraam honderd procent. Maar ook een operatie houdt risico's in. Ze hebben slechts een paar uur de tijd om deze moeilijke beslissing te nemen.
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Topdokters

Uitzending van Topdokters gemist? Documentairereeks. Seizoen 5 - Aflevering 5 van 9.

Als gynaecologe en meerlingspecialiste wordt professor Liesbeth Lewi dagelijks geconfronteerd met de vreugde en het verdriet van nieuw leven. Ze behandelt een vrouw met het tweelingtransfusiesyndroom, een ernstige aandoening waarin ze gespecialiseerd is. Als de toekomstige ouders niet kiezen voor een operatie, is de kans op een miskraam honderd procent. Maar ook een operatie houdt risico's in. Ze hebben slechts een paar uur de tijd om deze moeilijke beslissing te nemen. Bekijk deze aflevering van Topdokters hier terug.

Tags: vrouw, operatie, beslissing, honderd, verdriet, professor, aflevering 5, ouders, nieuw leven, seizoen 5, seizoen, topdokters

Topdokters NIEUWS & VIDEOS