Tour de Celeb: fietsen voor Nierstichting gemist? | Gids.tv

Tour de Celeb: fietsen voor Nierstichting gemist?
Tour de Celeb

NPO 1
donderdag 25 juli 20:30 uur
Tip

Uitzending van Tour de Celeb gemist? Vanavond is een nieuwe editie van de Tour de Celeb te zien op NPO 1. Vier bekende Nederlanders fietsen één van de zwaarste bergetappes van de Tour de France voor het goede doel.

BN'ers
Nicole Buch, Erik Dijkstra, Remco Veldhuis en Anna Yilmaz stappen op de fiets om donateurs te werven voor de Nierstichting en de draagbare kunstnier zo snel mogelijk te realiseren voor nierpatiënten.

Etappe
De vier deelnemers staat een officiële Tour de France-etappe met drie ongekend steile beklimmingen te wachten. Ze hebben tien weken de tijd om keihard te trainen voor de grootste sportieve uitdaging van hun leven: een bergetappe van maar liefst 135 kilometer lang en met een totale klim van in totaal 4563 meter.

Voorbereiding
In slechts tien weken worden de deelnemers klaargestoomd en professioneel begeleid door coach Leontien van Moorsel en topsportarts Guido Vroemen.

Bekijk deze aflevering van Tour de Celeb hier terug.

Tags: bekende nederlanders, documentaire, fiets, goede doel, Tour de France, npo, guido vroemen, leontien van moorsel, coach, kilometer, deelnemers, etappe, opstaan, bergetappe, fietsen, trainen, nierstichting, erik dijkstra, remco veldhuis, reportage, npo 1, aflevering 1, doel, seizoen 2, meter, seizoen, stappen

Tour de Celeb NIEUWS & VIDEOS

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.