Trippers gemist? | Gids.tv

Trippers gemist?
Trippers

NPO 3
2019-11-14 02:35:00

Uitzending van Trippers gemist?

Trippers Reisreportagereeks met indringende, bijzondere en verborgen verhalen over wat jonge mensen in het buitenland bezighoudt. Seizoen 3 - Aflevering 6 van 8 - Guatemala. Maurice en Emma zijn in Guatemala, een land waar mannen de dienst uitmaken en waar vrouwen en meisjes, maar ook gays nog een lange weg te gaan hebben als het gaat om gelijke rechten. Meisjes worden uitgehuwelijkt aan oude mannen met tienerzwangerschappen tot gevolg en gays worden door hun ouders naar duiveluitdrijvers gestuurd. Ondertussen is het voor de mannen erg lastig om hun privileges te moeten afstaan, wat hen betreft blijft alles lekker bij het oude.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
Herhaling

Uitzending van Trippers gemist? Reisreportagereeks met indringende, bijzondere en verborgen verhalen over wat jonge mensen in het buitenland bezighoudt. Seizoen 3 - Aflevering 6 van 8 - Guatemala.

Maurice en Emma zijn in Guatemala, een land waar mannen de dienst uitmaken en waar vrouwen en meisjes, maar ook gays nog een lange weg te gaan hebben als het gaat om gelijke rechten. Meisjes worden uitgehuwelijkt aan oude mannen met tienerzwangerschappen tot gevolg en gays worden door hun ouders naar duiveluitdrijvers gestuurd. Ondertussen is het voor de mannen erg lastig om hun privileges te moeten afstaan, wat hen betreft blijft alles lekker bij het oude. Bekijk deze aflevering van Trippers hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Trippers

Trippers video's


Trippers TV-Nieuws

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen