Nieuw: Trouwen in het Buitenland gemist? | Gids.tv

Nieuw: Trouwen in het Buitenland gemist?
Trouwen in het Buitenland

SBS 6
maandag 22 juli 20:30 uur
Tip

Uitzending van Trouwen in het Buitenland gemist? De komende weken is het nieuwe programma Trouwen in het buitenland elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6.

Sprookjeshuwelijk
In het programma worden vijf verliefde koppels gevolgd op weg naar de mooiste dag van hun leven. Ze laten zien dat trouwen in het buitenland tegenwoordig niet meer alleen voor the rich and famous is en organiseren hun sprookjeshuwelijk helemaal zelf.

Taalbarrières
Voordat zij elkaar het ja-woord kunnen geven, komen zij door taalbarrières en cultuurverschillen voor diverse onverwachte keuzes te staan.

Onverwachte situaties
Ze bereiden zich in Nederland goed voor. Eenmaal ter plaatse is er werk aan de winkel en komen de toekomstige bruidsparen voor onverwachte situaties te staan wanneer het bijvoorbeeld gaat om de aankleding van de locatie en het diner voor de gasten.

Bekijk deze aflevering van Trouwen in het Buitenland hier terug.

Tags: buitenland, trouwen, warm, hotel, liefde, personeel, turks, show, ontmoeting, onbereikbaar, badplaats, sbs6, aflevering 1, seizoen

Trouwen in het Buitenland NIEUWS & VIDEOS

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.