Slot: Trouwen in het Buitenland gemist? | Gids.tv

Slot: Trouwen in het Buitenland gemist?
Trouwen in het Buitenland

SBS 6
maandag 19 augustus 20:30 uur

Uitzending van Trouwen in het Buitenland gemist?

Trouwen in het Buitenland met Sonny en Jaydi gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de laatste aflevering van Trouwen in het Buitenland gaan Sonny en Jaydi, bekend van het SBS6-programma Wereldreis op Wielen, trouwen. Instagram-waardigDe twee zijn erg actief op Instagram, en reizen met hun vrienden en familie dan ook af naar een Instagram-waardige locatie om te trouwen. SprookjeshuwelijkIn het programma Trouwen in het buitenland laten verliefde koppels zich volgen in de weg naar de mooiste dag van hun leven. Ze laten zien dat trouwen in het buitenland tegenwoordig niet meer alleen voor the rich and famous is en organiseren hun sprookjeshuwelijk helemaal zelf. Onverwachte keuzesVoordat zij elkaar het ja-woord kunnen geven, komen zij door taalbarrières en cultuurverschillen voor diverse onverwachte keuzes te staan. Hoe zorgen ze ervoor dat alles toch op rolletjes loopt tijdens hun grote dag? Youtuber Nikkie de Jager gaat trouwen Bekijk deze video » Spaanse Dorp Polopos: Elisa en Jürgen geven elkaar opnieuw jawoord Bekijk deze video » Guus Meeuwis gaat trouwen met zijn Manon Bekijk deze video »
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Trouwen in het Buitenland
Tip

Uitzending van Trouwen in het Buitenland gemist? In de laatste aflevering van Trouwen in het Buitenland gaan Sonny en Jaydi, bekend van het SBS6-programma Wereldreis op Wielen, trouwen.

Instagram-waardig
De twee zijn erg actief op Instagram, en reizen met hun vrienden en familie dan ook af naar een Instagram-waardige locatie om te trouwen.

Sprookjeshuwelijk
In het programma Trouwen in het buitenland laten verliefde koppels zich volgen in de weg naar de mooiste dag van hun leven. Ze laten zien dat trouwen in het buitenland tegenwoordig niet meer alleen voor the rich and famous is en organiseren hun sprookjeshuwelijk helemaal zelf.

Onverwachte keuzes
Voordat zij elkaar het ja-woord kunnen geven, komen zij door taalbarrières en cultuurverschillen voor diverse onverwachte keuzes te staan. Hoe zorgen ze ervoor dat alles toch op rolletjes loopt tijdens hun grote dag?

Bekijk deze aflevering van Trouwen in het Buitenland hier terug.

Tags: buitenland, trouwen, wereldreis, reizen, show, reality, sbs6, wielen, slot, aflevering 5, familie, laatste aflevering, seizoen, wereldreis op wielen

Trouwen in het Buitenland NIEUWS & VIDEOS