TV Show op reis: o.a. Monic Hendrickx gemist? | Gids.tv

TV Show op reis: o.a. Monic Hendrickx gemist?
TV Show op reis

NPO 1
2019-11-10 21:30:00

Uitzending van TV Show op reis gemist?

TV Show op reis gemist? Bekijk hier de hele uitzending Reportagereeks met portretten van inspirerende persoonlijkheden uit binnen- en buitenland. - Aflevering 15 van 20 . Ivo Niehe is thuis bij actrice Monic Hendrickx. Met haar bespreekt Ivo haar matige start bij het programma 'Maestro' waaraan ze wonderlijk genoeg nog steeds mee doet.
Uitzending :
Bekijk de uitzending van TV Show op reis
Tip

Uitzending van TV Show op reis gemist? In deze aflevering van de TV Show op reis gaat Ivo Niehe op bezoek bij actrice Monic Hendrickx en Vitesse-trainer Leonid Slutsky.

Maestro
Thuis bij Hendrickx bespreekt Ivo haar matige start bij het programma Maestro, waaraan ze wonderlijk genoeg nog steeds mee doet.

Penoza
Verder gaat het gesprek over de Penoza-speelfilm die in 120 bioscopen tegelijkertijd in première gaat, over de terreur van plastisch chirurgie, Monics dochter Javaj en het verlies van haar grote vriend Jeroen Willems.

Moskou
In Moskou opent de Russische Vitesse-coach Leonid Slutsky de deur van zijn huis waar hij woont met zijn moeder Lyudmila en zijn 14-jarige zoon Dimitri.

Nederlandse gewoontes
In de Russische hoofdstad en in zijn appartement in Arnhem vertelt hij over zijn leven in de Sovjet Unie, de overgang naar Arnhem, het moeten wennen aan bijzondere Nederlandse gewoontes, zijn aquarium en het talent van zoon Dimitri.


Bekijk deze aflevering van TV Show op reis hier terug.


TV Show op reis video's


TV Show op reis TV-Nieuws