Terug: Twin Turbos gemist? | Gids.tv

Terug: Twin Turbos gemist?
Twin Turbos

Discovery
2020-01-25 22:00:00
Tip

Uitzending van Twin Turbos gemist? Vanavond start een nieuw seizoen van Twin Turbos op Discovery. Elke zaterdag is om 22:00 uur te zien hoe Brad en Doug DeBerti de mooiste auto's bouwen voor grote opdrachtgevers.

Ongeluk
Brad DeBerti gold als een van de grootste talenten in de autosport, tot een ernstig ongeluk hem ver terugwierp. Inmiddels probeert hij terug te keren, met de steun van zijn vader en tevens beste maatje Doug DeBerti.

Waanzinnig
Sponsoren vinden is moeilijk. Daarom verdienen ze hun geld verder met het ontwerpen en bouwen van de meest waanzinnige voertuigen. Vader Doug geldt daarin als een van de beste van het land en samen met Brad bouwt hij de mooiste wagens voor de allergrootste klanten.

Tooltruck
In het nieuwe seizoen van Twin Turbos heeft Doug allereerst zijn zinnen gezet op het bouwen van een innovatieve tooltruck: een pick-up die er van de buitenkant uitziet als een gewone wagen, maar verborgen onder de kap een plek heeft waar ze al hun gereedschap in kunnen opbergen. Bekijk deze aflevering van Twin Turbos hier terug.


Twin Turbos TV-Nieuws