Nieuw: Typisch het Zwarte Water gemist? | Gids.tv

Nieuw: Typisch het Zwarte Water gemist?
Typisch: het Zwarte Water

NPO 2
2020-02-10 19:20:00

Uitzending van Typisch: het Zwarte Water gemist?

Typisch het Zwarte Water aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond start een nieuwe reeks van de realityserie Typisch. De komende drie weken staan de oevers van het Zwarte Water centraal. Elke maandag tot en met donderdag rond 19:20 uur op NPO 2. OverijsselVan Zwartsluis tot Zwolle: in het stroomgebied van deze Overijsselse rivier volgen de programmamakers drie weken lang het dagelijks leven van een aantal bijzondere inwoners. MysterieIn de eerste aflevering onderneemt de 88-jarige boer Harm zijn wekelijkse brommobiel-expeditie om zijn favoriete schotel af te halen bij de plaatselijke Chinees. Verzamelaar Freek raakt in de ban van het mysterie van een hoogst zeldzaam blikje Buisman-koffiesiroop. PannenkoekIn de eerste week onthult Theo de culinaire geheimen van de oudhollandse pannenkoek aan vriend en vluchteling Abra. En nu de koeien van boer Harm de deur uit zijn, heeft hij eindelijk tijd voor andere zaken. Op1: ‘De Scheetjes’ zijn nu zelf een toeristenattractie Bekijk deze video » Frans Bauer kan niet koken en bestelt nog steeds liever Chinees Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
Tip

Uitzending van Typisch: het Zwarte Water gemist? Vanavond start een nieuwe reeks van de realityserie Typisch. De komende drie weken staan de oevers van het Zwarte Water centraal. Elke maandag tot en met donderdag rond 19:20 uur op NPO 2.

Overijssel
Van Zwartsluis tot Zwolle: in het stroomgebied van deze Overijsselse rivier volgen de programmamakers drie weken lang het dagelijks leven van een aantal bijzondere inwoners.

Mysterie
In de eerste aflevering onderneemt de 88-jarige boer Harm zijn wekelijkse brommobiel-expeditie om zijn favoriete schotel af te halen bij de plaatselijke Chinees. Verzamelaar Freek raakt in de ban van het mysterie van een hoogst zeldzaam blikje Buisman-koffiesiroop.

Pannenkoek
In de eerste week onthult Theo de culinaire geheimen van de oudhollandse pannenkoek aan vriend en vluchteling Abra. En nu de koeien van boer Harm de deur uit zijn, heeft hij eindelijk tijd voor andere zaken.

Bekijk deze aflevering van Typisch: het Zwarte Water hier terug.

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier