Live: Ajax - Napoli (Champions League) gemist? | Gids.tv

Live: Ajax - Napoli (Champions League) gemist?
Sport, Serie, sport, voetbal, wedstrijd

RTL 7
2022-10-04 20:53:00
Tip

Uitzending van UEFA Champions League Ajax - Napoli gemist? Vanaf 19.55 uur voorbeschouwing en om 21.00 uur live verslag van de wedstrijd Ajax - Napoli in Groep A van de Champions League. De wedstrijd is ook live te zien op Ziggo Sport Voetbal. Is Ajax hersteld van de nederlaag tegen Liverpool?

Laatste minuut
Ajax begon de Champions League met een overtuigende 4-0 zege op Rangers FC, maar vervolgens ging het mis op Anfield. Liverpool was veel sterker dan de Amsterdammers en kregen handenvol grote kansen, maar dankzij treffers van Mohamed Salah en Mohammed Kudus bleef het lang 1-1. Daley Blind kreeg zelfs een enorme kans op de 1-2, maar uiteindelijk scoorde Joël Matip in de laatste minuut de 2-1.

IJzersterk
Vanavond treft Ajax Napoli, dat ijzersterk van start is gegaan. Niet alleen presteren ze uitstekend in de Serie A, ook in de Champions League maakt Napoli indruk. De eerste wedstrijd werd Liverpool met maar liefst 4-1 verslagen; bij rust stonden de Italianen al met 3-0 voor. Ook het tweede duel werd ruim gewonnen: na een stroef begin werd Rangers in de tweede helft alsnog met 0-3 opgerold.

Bekijk deze aflevering van UEFA Champions League Ajax - Napoli hier terug.