Live: Ajax - Rangers (Champions League) gemist? | Gids.tv

Live: Ajax - Rangers (Champions League) gemist?
Sport, Serie, sport, voetbal, wedstrijd

RTL 7
2022-09-07 18:38:00
Tip

Uitzending van UEFA Champions League Ajax - Rangers FC gemist? Vanavond begint het Champions League-seizoen voor Ajax met een thuiswedstrijd tegen het Schotse Rangers FC. Uiteraard is RTL 7 er live bij met een voorbeschouwing vanaf 18.00 uur en om 18.45 uur een live verslag van de wedstrijd. Het duel is ook live te zien op Ziggo Sport Voetbal.

Opnieuw foutloos?
Vorig jaar beleefde Ajax een geweldige groepsfase in de Champions League, met klinkende overwinningen op onder meer Sporting Portugal (1-5) en Borussia Dortmund (4-0 en 1-3). De vraag is of de Amsterdammers dit jaar dezelfde prestatie kunnen leveren, want ze zijn ingedeeld in een lastige groep met naast Rangers ook Liverpool en Napoli.

PSV
Rangers staat onder leiding van Giovanni van Bronckhorst en is bezig aan een reeks indrukwekkende Europese resultaten. Afgelopen seizoen werd de finale van de Europa League gehaald, die uiteindelijk werd verloren van Eintracht Frankfurt. De Schotten stroomden in de voorrondes voor de Champions League in en rekenden in de play-offs af met PSV: 2-2 en 0-1.

Bekijk deze aflevering van UEFA Champions League Ajax - Rangers FC hier terug.