Live: Borussia Dortmund - Manchester City (Champions League) gemist? | Gids.tv

Live: Borussia Dortmund - Manchester City (Champions League) gemist?
Sport, Serie, sport, voetbal, wedstrijd

RTL 7
2022-10-25 20:53:00
Tip

Uitzending van UEFA Champions League Borussia Dortmund - Manchester City gemist? Vanaf 19.55 uur voorbeschouwing en om 21.00 uur live verslag van de wedstrijd Borussia Dortmund - Manchester City in Groep G van de Champions League. De twee teams hebben een flinke voorsprong op hun achtervolgers, maar wie wordt groepswinnaar?

Haaland
Borussia Dortmund en Manchester City stuiten in Groep G op Sevilla en FC Kopenhagen. Dortmund heeft tot dusver zeven punten in vier wedstrijden verzameld. De eerste wedstrijd tegen City, op bezoek in Engeland, ging met 2-1 verloren. De Duitsers kwamen via Engelsman Jude Bellingham op een 0-1 voorsprong, maar uitgerekend Erling Haaland werkte de winnende treffer tegen de touwen.

Beste ter wereld?
De Noorse superspits vertrok afgelopen zomer voor 59 miljoen euro van Dortmund naar Manchester. Daar is hij uit de startblokken geschoten: dit seizoen speelde Haaland tot nu toe veertien officiƫle wedstrijden voor Manchester City, waarin hij al twintig keer wist te scoren. In de Champions League staat Haaland op vijf doelpunten in drie wedstrijden, waarmee hij een grote bijdrage levert aan de koppositie in de poule (City heeft tien punten).

Bekijk deze aflevering van UEFA Champions League Borussia Dortmund - Manchester City hier terug.