Live: Liverpool - Real Madrid (finale Champions League) gemist? | Gids.tv

Live: Liverpool - Real Madrid (finale Champions League) gemist?
Sport, Serie, sport, voetbal, wedstrijd

RTL 7
2022-05-28 20:53:00
Tip

Uitzending van UEFA Champions League Finale: Liverpool - Real Madrid gemist? De grootste clubwedstrijd ter wereld staat vanavond op het programma: Liverpool - Real Madrid, in de finale van de Champions League in het Stade de France in Parijs. Het duel is om 21.00 uur live te zien op RTL 7 en Ziggo Sport.

IJzersterk seizoen
Liverpool kent in de Champions League een ijzersterk seizoen. De Engelsen wonnen al hun wedstrijden in de poulefase en rekenden in de knock-outfase achtereenvolgens af met Internazionale, Benfica en Villarreal. Er werd slechts één keer verloren (met 1-0, van Inter) en één keer gelijkgespeeld (3-3 tegen Benfica).

Spektakelstukken
De reeks van Real Madrid verloopt wat moeizamer. Weliswaar verloor de recordkampioen slechts één wedstrijd in de groepsfase, maar vervolgens trof het zeer sterke tegenstanders: Paris Saint-Germain, Chelsea en Manchester City. Vooral de duels tegen City waren spektakelstukken (4-3 en 1-3). Ondanks nederlagen wist Real Madrid altijd de volgende ronde - en uiteindelijk de finale - te bereiken.

Bekijk deze aflevering van UEFA Champions League Finale: Liverpool - Real Madrid hier terug.