Live: Liverpool - Ajax (Champions League) gemist? | Gids.tv

Live: Liverpool - Ajax (Champions League) gemist?
Sport, Serie, sport, voetbal, wedstrijd

RTL 7
2022-09-13 20:53:00
Tip

Uitzending van UEFA Champions League Liverpool - Ajax gemist? Vanaf 19.55 uur voorbeschouwing en om 21.00 uur live verslag van de wedstrijd Liverpool - Ajax in Groep A van de Champions League. De wedstrijd is ook live te volgen op Ziggo Sport Voetbal. Kunnen de Amsterdammers drie punten meenemen uit Engeland?

Desastreus begin
Dit lijkt hét moment om te winnen op Anfield, want Liverpool is ronduit desastreus begonnen aan de groepsfase van de Champions League. Op bezoek bij Napoli werd met liefst 4-1 verloren, maar dit was nog een bescheiden afspiegeling van de krachtsverhoudingen. Zo miste Napoli ook nog een strafschop. Ook in de Premier League is Liverpool zeer stroef uit de startblokken gekomen.

Klinkende overwinning
Ajax is daarentegen uitstekend begonnen aan het seizoen. De strijd om de Johan Cruijff Schaal werd weliswaar verloren van PSV, maar in de competitie zijn de Amsterdammers sterk gestart. Ook in de Champions League was dat het geval. Vorige week werd het Schotse Rangers 4-0 verslagen in een kolkende Johan Cruijff Arena. Ajax hoopt deze klinkende overwinning vanavond een vervolg te geven.

Bekijk deze aflevering van UEFA Champions League Liverpool - Ajax hier terug.