Live: Manchester City - Borussia Dortmund (Champions League) gemist? | Gids.tv

Live: Manchester City - Borussia Dortmund (Champions League) gemist?
Sport, Serie, sport, voetbal, wedstrijd

RTL 7
2022-09-14 20:53:00
Tip

Uitzending van UEFA Champions League Manchester City - Borussia Dortmund gemist? Voorbeschouwing en vanaf 21.00 uur live verslag van de wedstrijd Manchester City - Borussia Dortmund in Groep G van de Champions League. Beide ploegen begonnen vorige week met een ruime overwinning. Het duel is ook live te zien op Ziggo Sport Voetbal.

Kanshebber
Nog altijd wacht Manchester City op zijn eerste Champions League en ook dit jaar zijn de Engelsen een grote kanshebber voor de eindzege. City is in ieder geval goed begonnen aan de groepsfase. Vorige week gingen ze op bezoek bij het altijd lastige Sevilla, maar Manchester City won met maar liefst 0-4. Erling Haaland was - zoals zo vaak - de grote man met twee treffers.

Oude bekende
Met Borussia Dortmund treft Haaland vanavond de club waar hij tot en met het afgelopen seizoen nog speelde. Ook de Duitsers begonnen goed aan de Champions League door met 3-0 te winnen van FC Kopenhagen. Vorig jaar werd Dortmund in de groepsfase uitgeschakeld, omdat het als derde eindigde achter Ajax en Sporting Portugal. Daarom zullen ze azen op revanche.

Bekijk deze aflevering van UEFA Champions League Manchester City - Borussia Dortmund hier terug.