Live: Olympiakos - Krasnodar (Champions League play-offs) gemist? | Gids.tv

Live: Olympiakos - Krasnodar (Champions League play-offs) gemist?
UEFA Champions League Play Offs: Olympiakos - Krasnodar

Veronica
woensdag 21 augustus 20:30 uur

Uitzending van UEFA Champions League Play Offs: Olympiakos - Krasnodar gemist?

UEFA Champions League Play Offs: Olympiakos - Krasnodar Voorbeschouwing en vanaf 21:00 uur live verslag van de UEFA Champions League Play-offwedstrijd Olympiakos - Krasnodar. Niet-kampioenenDeze wedstrijd is een van de zes play-offs in de Champions League. Vier van die ontmoetingen gaan tussen kampioenen en twee tussen niet-kampioenen. Olympiakos en Krasnodor werden geen kampioen in Griekenland en Rusland. VilhenaBij Krasnodar speelt oud-Feyenoorder Tonny Vilhena. Hoe hij en zijn nieuwe club het doen in de play-offs is vanavond en volgende week dinsdag live te zien op Veronica. Samenvatting Liverpool - Chelsea (Super Cup 2019) Bekijk deze video » David Neres heeft met Ajax grote ambities voor Champions League Bekijk deze video »
Uitzending :
Bekijk de uitzending van UEFA Champions League Play Offs: Olympiakos - Krasnodar
Tip

Uitzending van UEFA Champions League Play Offs: Olympiakos - Krasnodar gemist? Voorbeschouwing en vanaf 21:00 uur live verslag van de UEFA Champions League Play-offwedstrijd Olympiakos - Krasnodar.

Niet-kampioenen
Deze wedstrijd is een van de zes play-offs in de Champions League. Vier van die ontmoetingen gaan tussen kampioenen en twee tussen niet-kampioenen. Olympiakos en Krasnodor werden geen kampioen in Griekenland en Rusland.

Vilhena
Bij Krasnodar speelt oud-Feyenoorder Tonny Vilhena. Hoe hij en zijn nieuwe club het doen in de play-offs is vanavond en volgende week dinsdag live te zien op Veronica.

Bekijk deze aflevering van UEFA Champions League Play Offs: Olympiakos - Krasnodar hier terug.

Tags: Champions League, voetbal, rusland, wedstrijd, griekenland, live, kampioen, play-offs, uefa, tonny vilhena, olympiakos, veronica, uefa champions league, vilhena, aflevering 2, voorbeschouwing

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV