Live: PSV - Rangers (play-off Champions League) gemist? | Gids.tv

Live: PSV - Rangers (play-off Champions League) gemist?
Sport, Serie, sport, voetbal, wedstrijd

RTL 7
2022-08-24 20:53:00
Tip

Uitzending van UEFA Champions League: PSV - Rangers FC gemist? Vanaf 19.55 uur voorbeschouwing en om 21.00 uur live verslag van de wedstrijd PSV - Rangers, de return in de play-offs van de Champions League. Vanavond is het de dood of de gladiolen voor de Eindhovenaren: bereiken ze voor het eerst sinds 2018/2019 de groepsfase van het miljoenenbal?

Heenduel
PSV had zich een riantere uitgangspositie kunnen verschaffen dan het nu heeft, zoveel is wel duidelijk. Het heenduel in Glasgow werd met 2-2 gelijkgespeeld, hoewel PSV het betere van het spel had. Ibrahim Sangaré bracht de Eindhovenaren op voorsprong, waarna Antonio Čolak al snel de gelijkmaker scoorde. Een blunder van doelman Walter Benítez bracht PSV op achterstand, maar Armando Obispo herstelde de schade.

Van Bronckhorst
Nu moet PSV in eigen huis de klus klaren tegen een niet al te indrukwekkend Rangers. Er liggen dus genoeg kansen voor de Eindhovenaren om de Champions League te bereiken. De wedstrijd tegen Rangers betekent ook een ontmoeting tussen coaches Ruud van Nistelrooij en Giovanni van Bronckhorst, die elkaar nog goed kennen uit hun tijd bij het Nederlands elftal.

Bekijk deze aflevering van UEFA Champions League: PSV - Rangers FC hier terug.