Live: Rangers FC - Ajax (Champions League) gemist? | Gids.tv

Live: Rangers FC - Ajax (Champions League) gemist?
Sport, Serie, sport, voetbal, wedstrijd

RTL 7
2022-11-01 20:53:00
Tip

Uitzending van UEFA Champions League Rangers FC - Ajax gemist? Vanaf 19.55 uur voorbeschouwing en om 21.00 uur live verslag van de wedstrijd Rangers FC - Ajax in Groep A van de Champions League. Kan Ajax de teleurstellende groepsfase afsluiten met een overwinning? Het duel is ook live te zien op Ziggo Sport Voetbal.

Uitgeschakeld
Ajax begon de groepsfase van de Champions League uitstekend met een eclatante 4-0 overwinning op Rangers FC in de eigen Johan Cruijff Arena. Het bleek geen garantie voor de toekomst, want de vier wedstrijden die daarop volgden werden allemaal verloren. Na de 0-3 nederlaag tegen Liverpool, vorige week, maakt Ajax definitief geen kans meer op overwinning in de Champions League.

Wel Europa League?
Inmiddels staat Ajax op de voorlaatste plek in de groep met drie punten uit vijf wedstrijden en een doelsaldo van acht voor en vijftien tegen. Gelukkig doet Rangers (onder leiding van Giovanni van Bronckhorst) het nóg slechter, want de Schotten hebben nul punten en een doelsaldo van één voor en negentien (!) tegen. Ajax heeft dus genoeg aan een kleine nederlaag, gelijkspel of overwinning voor een plek in de volgende ronde van de Europa League.

Bekijk deze aflevering van UEFA Champions League Rangers FC - Ajax hier terug.