Nieuw: Uit mijn keuken gemist? | Gids.tv

Nieuw: Uit mijn keuken gemist?
Uit mijn keuken

NPO 1
maandag 19 augustus 19:05 uur

Uitzending van Uit mijn keuken gemist?

Uit mijn keuken gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vanavond is twee weken lang elke werkdag om 19:00 uur het nieuwe programma Uit mijn keuken te zien op NPO 1. HuiskamerrestaurantVijf koppels, met een grote passie voor koken, eten in vijf dagen bij elkaars huiskamerrestaurant. Ze beoordelen elkaar op sfeer, gastvrijheid en natuurlijk de smaak van het eten zelf. TipsDe koppels delen de liefde voor goed eten en geven elkaar dan ook graag tips om het huiskamerrestaurant te verbeteren.Ook culinair recensent Petra Possel brengt een bezoekje aan de huiskamerrestaurants en geeft de hobbykoks handige tips. WinnaarElke werkdag staat een ander huiskamerrestaurant centraal. Wie mag zich aan het einde van de week de beste noemen? Romy Monteiro eet schorpioen in Thailand Bekijk deze video » Marc van der Linden over afvallen: "Op een gegeven moment schiet je door naar beneden" Bekijk deze video » Jeroen Akkermans over klimaatdoelen Duitsland: 'Duitsland is vlees, vlees is Duitsland Bekijk deze video »
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Uit mijn keuken
Tip

Uitzending van Uit mijn keuken gemist? Vanaf vanavond is twee weken lang elke werkdag om 19:00 uur het nieuwe programma Uit mijn keuken te zien op NPO 1.

Huiskamerrestaurant
Vijf koppels, met een grote passie voor koken, eten in vijf dagen bij elkaars huiskamerrestaurant. Ze beoordelen elkaar op sfeer, gastvrijheid en natuurlijk de smaak van het eten zelf.

Tips
De koppels delen de liefde voor goed eten en geven elkaar dan ook graag tips om het huiskamerrestaurant te verbeteren.Ook culinair recensent Petra Possel brengt een bezoekje aan de huiskamerrestaurants en geeft de hobbykoks handige tips.

Winnaar
Elke werkdag staat een ander huiskamerrestaurant centraal. Wie mag zich aan het einde van de week de beste noemen?

Bekijk deze aflevering van Uit mijn keuken hier terug.

Tags: drenthe, liefde, winnaar, koken, keuken, culinair recensent, npo, culinair, magazine, eten, npo 1, tips, aflevering 1, seizoen

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV