Muziek: The Kik op de Uitmarkt gemist? | Gids.tv

Muziek: The Kik op de Uitmarkt gemist?
Uitmarkt The Kik

NPO 2
zaterdag 24 augustus 21:00 uur

Uitzending van Uitmarkt The Kik gemist?

The Kik op de Uitmarkt gemist? Bekijk hier de hele uitzending Optreden van de Nederlandse muziekgroep The Kik, dat een eerbetoon aan Boudewijn de Groot brengt, vanaf het Uitmarkt-festival in Amsterdam. GrootmeesterAls groot bewonderaar van de muziek van Boudewijn de Groot kreeg de Rotterdamse beatband goedkeuring van de grootmeester zelf om zich te buigen over zijn sleutelalbums: 'Voor de overlevenden' en 'Picknick'. Op de Uitmarkt in Amsterdam spelen ze de hoogtepunten uit hun show. Deze nieuwe musicals zijn komend theaterseizoen te zien Bekijk deze video »
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Uitmarkt The Kik
Tip

Uitzending van Uitmarkt The Kik gemist? Optreden van de Nederlandse muziekgroep The Kik, dat een eerbetoon aan Boudewijn de Groot brengt, vanaf het Uitmarkt-festival in Amsterdam.

Grootmeester
Als groot bewonderaar van de muziek van Boudewijn de Groot kreeg de Rotterdamse beatband goedkeuring van de grootmeester zelf om zich te buigen over zijn sleutelalbums: 'Voor de overlevenden' en 'Picknick'. Op de Uitmarkt in Amsterdam spelen ze de hoogtepunten uit hun show.

Bekijk deze aflevering van Uitmarkt The Kik hier terug.

Tags: amsterdam, muziek, overlevenden, concert, eerbetoon, festival, uitmarkt, the kik, boudewijn, show, hoogtepunten, buigen, optreden, boudewijn de groot

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV